SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
F16 (Födda 03-04)

Lunds BK
1 - 4
Vinslövs IF
Lunds BK1 - 4Vinslövs IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 11 maj, 17:30
Plats:Klostergårdens IP plan 3
Tävling:
Matchnummer: 130990022
Samling:16:30
Stark insats idag!
2019-05-11 21:06
Det är svårt att vara glad när man inte vinner men om man förlorar på det sätt som vi gör idag då har man inget att vara uppgiven för, vi möter ett Vinslöv som spelar väldigt fin fotboll.
Innan matchstart gör vi som vanligt och sätter upp vår spelplan där vi går igenom viktiga delar och idag följer vi i stort sett allt till punkt och pricka. Vi kämpar som ett lag i 90 minuter med positiv förstärkning till varandra, vi hittar fina kombinationer och gör det under långa stunder jobbigt för våra motståndare.
Vid flera tillfällen kommer vi runt på kanterna men tyvärr fyller vi inte på in i boxen vilket gör att många målchanser går om intet. 
Idag gör alla ett mycket bra arbete som ni kan vara stolta över!
Vårt mål kommer genom ett fint spel där Julia finner en framrusande Fanny som kan trycka in en kvittering. Vi har som sagt många chanser till att vända denna match men om vi fortsätter på detta vis då kommer vändningen.
 

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Guldsponsor
Silversponsor
Cuper & läger
Stöd Lunds BK via
Sociala medier