SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
PF 10 (födda-13)
Kvarnby IK vit
vs
Lunds BK blå
Kvarnby IK vitvsLunds BK blå

  INFORMATION

Matchstart:sön 08 oktober, 12:00
Plats:Bäckagårds IP plan 2 7-manna 1
Tävling:
Matchnummer: 131746040
Samling:11:00
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Ledare: Axel (073-417 09 49) och Roger.

Inför förra helgen kom Axel Hällen med den bra idén att testa ifall vi kan få till en bättre rutin kring bortamatcher och skjutsning.

Vi kör vidare på det denna helgen. Det innebär **samling i Lund till bortamatcherna** och att vi åker tillsammans i olika bilar. Detta för att underlätta skjutsande.

**Mötesplatsen** är den öde asfaltplan vid rondellen där man svänger in mot Klostergården (korsningen Nordanväg/Östanväg). Se länkad karta i kallelsen i SportAdmin.

I SportAdmin, ange ”Skapa körning” ifall ni ska åka till matchen och kan skjuta någon/några (ange antal).

Behöver ert barn skjuts, tryck helt enkelt ”Jag behöver skjuts” och välj en bil med ledig plats om det finns. Finns ingen plats hamnar spelaren på listan "Behöver skjuts".

Aktuellt läge vad gäller bilar och barn som behöver skjuts finns under menyn ”Samåkning” längst ner till höger i kallelsen (i mobilappen). Bifogar skärmbild.

Obs! **Om ni inte kan skjutsa eller av annan anledning åker direkt till matchen** – meddela ledaren för matchen så att de andra inte står och väntar. Telefonnummer finns i kallelsen.

(Tar gärna emot feedback sedan så att vi kan förbättra processen med tiden.)

<< Tillbaka