SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
Dam
Kullabygden DFF
0 - 2
Lunds BK
Kullabygden DFF0 - 2Lunds BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 05 mars, 13:00
Plats:Höganäs sportcenter
Samling:10:00, Omklädningsrumet
Aktivitetsinfo: Vi åker bussar dit!
Härlig insats i krispigt väder
2022-03-07 13:53

Då var säsongen 2022 igång, med match i årets DM! Som vi har längtat efter detta, att få dra på sig den gula tröjan igen!

Vi kommer till start med ett "nytt" lag, med en del nya spelare. Vi gör det riktigt bra idag, trots att vi kommer till start med endast 13 spelare. Med en hel del spelare borta, av olika anledningar. Vi visar vilken bredd vi har i laget, där alla kan gå in och ta jobbet oavsett vad. Toppen! 

Vi spelar stundtals en riktigt bra och fin fotboll, där vi hittar fina kombinationer med ett vasst passningsspel. Fokus nu ligger på att hitta dit vi var förra året, att få med de nya i laget och skapa ett bra fundament i laget. Vi visar att vi tar jobbet för varandra, står upp och tar kampen i varje del av planen. 2 mål framåt och noll hemmåt, så som det ska vara. Viktigt att vi håller rent hemmåt, framåt kommer vi alltid skapa!

Alla gör det bra, ingen som faller ur. Matchplanen hålls och vi är trygga i vårt uppträdande på plan, vi agerar med stor pondus och det kommer gynna oss mycket i det långa loppet. 

Emelie som är ny i målet gör det bra och står för en fin frilägesräddning, annars lugnt bakåt idag...bra! Julia som är ny i mittlåset gör en stabil insats, visar att hon kommer vara viktig för oss i år. Ebba som är ny på mittfältet tar kampen och visar upp stor teknik, lugn och trygg med bollen med en fin passningsfot. Alla ni andra gör också en gedigen kamp, arbetar och sliter för laget! Bra tjejer, nu tränar vi i veckan och sen match i hemmaborgen på lördag igen...äntligen hemmamatch igen...där vi är som starkast! 

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 9/6 13:00
5 - 2  
Sön 2/6 13:00
1 - 11
Sön 26/5 13:00
1 - 4  
Ons 22/5 19:00
3 - 1  
Fre 17/5 19:00
2 - 0  
Tis 7/5 19:00
4 - 2