SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
Dam
Lunds BK
3 - 0
Hörby FF
Lunds BK3 - 0Hörby FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 06 oktober, 15:00
Plats:Klostergårdens IP
Tävling:
Matchnummer: 130343090
Samling:13:15
Aktivitetsinfo: Sista matchen tjejer, nu jobbar vi hela vägen! Lämnar inget åt slumpen, fortet skall försvaras till varje pris! Sen FIRAR VI!!!!
Säsongens sista match!
2019-10-06 20:15
Dagens motstånd: Hörby FF
Innan match pratar vi om att Hörby är ett lag att se upp med, de har gjort det bra i höst och plockat en hel del poäng.
Vi måste vara rejäla i allt vi gör och stå upp mot deras fysiska spelstil. Sätta upp det tempo som vi normalt spelar med, få fart på bollen med aktiva lagdelar. Vi startar i ett något avvaktande tempo och får inte riktigt till det spel som vi normalt sätt brukar. Vi är lite inväntande men det släpper mer och mer ju längre matchen går, där vi hittar fram in i sista tredjedelen mer kontinuerligt. Vi spelar av matchen på ett behagligt sätt, där vi vinner med 2-0 och med bud på mer. Så summa summarum en fullgod insats, där alla bidrar och gör jobbet. Vår motivation idag var att hålla vår fina hemmastatistik med enbart vinster och få insläppta mål mot oss, vilket vi fullföljde! Där vår hemmastatistik 2019 säger 9 vinster 0 oavgjorda 0 förluster och 55-5 i målskillnad, starkt mycket starkt! Nu ska vi njuta och fira en tid framöver, innan vi tar fart mot 2020 och div3!!! Tack tjejer, njut nu det är ni så otroligt värda! 

Målskytt:
Karin Ek 1 mål 
Johanna Torstensson 1 mål

/Micke 


<< Tillbaka