SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
Dam
Lunds BK
3 - 2
Kvarnby IK
Lunds BK3 - 2Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 20 juni, 16:00
Plats:Klostergårdens IP
Tävling:
Matchnummer: 130332072
Samling:14:30
Referat: Lunds BK - Kvarnby IK
Varmt, mycket väntande och 3 poäng
2021-06-20 21:02

Dagens match var säsongens tredje där Kvarnby stod för motståndet, ett lag som startat serien med två förluster. Vi visste att det var ett lag som var sugna på att spela in säsongens första poäng!

Matchen startar vi bra med hög press och med ett mål inom de första 3 minuterna, 1-0 i den stekande hettan satt skönt! Sen blir vi bekväma och faller in i motståndarnas extremt låga tempo, där allt tog en väldig tid. Detta passar inte oss alls, vi vill spela med högt bolltempo och energi i allt vi gör på planen. De tog mycket god tid på sig så fort bollen var ur spel, vilket gjorde att vi inte kom in i vårt spel. Spelet drogs sönder av alla dessa långa avbrott i spelet, helt klart missgynnande för oss i dagens drabbning. Vi går trots allt upp i en 3-0 ledning, men slår av på fokus och vilja vilket gör att de kan göra 2 mål på våra misstag. Större fokus och vilja idag så hade detta slutat med betydligt större siffror till vår favör, de överlever på vår frustration och brist på fokus. Deras fokus var att dra ner på tempo och skapa frustration, vi gick i den fällan. Vi har viljan till spel och speluppbyggnad med passningsfokus men våra motståndare vill annat idag, vi har ett brutalt bollinnehav men det gav oss tyvärr inte det vi ville idag. 

Men men vi tar nya tag, 3 sköna poäng trots allt. Viktigt att inte förlora en sådan match, vi går ifrån planen med 3 sköna pinnar! 

Vi lär oss av detta och det var nyttigt för oss, mot nya mål och utmaningar!

 

Mål: Fanny, Carlsen, Linn 

 

 

<< Tillbaka