SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
Dam
Lunds BK
4 - 1
Janstorp AIF
Lunds BK4 - 1Janstorp AIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 29 april, 19:00
Plats:Klostergårdens IP - Centrumplan
Samling:17:20, Hemmaborgen
Aktivitetsinfo: Dags för hemmamatch igen!
Referat: Lunds BK - Janstorp AIF
Skön seger, rättvis seger!
2022-05-02 12:05

Idag möter vi ett motstånd som sätter vår fina lagmoral på prov, detta genom att spela på ett ibland mindre polerat sätt. Det smällde bra och det var stundtals hårda tag, där jag är glad över att ingen kliver av planen allvarligt skadad. 

Vi visar på hög lagmoral mär vi vänder ett 0-1 underlag till vinst 4-1. Vi lägger fokus på det vi ska och på så sätt straffar våra motståndare, med ett stundtals riktigt bra spel med många fina kombinationer över hela banan. Vi ligger tätt och är rejäla i det vi tar oss för, framåt börjar vi bli riktigt vassa nu! Ida C är upp på 8 baljor och där lär komma ännu fler under säsongen, riktigt bra Ida! Ni andra gör ett hårt arbete för att sätta upp Ida i dessa målchanser, som hon så fint förvaltar! Återigen så faller ingen ur ramen, alla håller sig till det vi vill! Bra tjejer!

 

<< Tillbaka