P17 (Födda 06)
Blandade insatser för P15!
2021-06-05 15:42

P15 Skåne A: Åstorp-LBK 0-2 (0-0)

I stekande sol skulle vi spela tredje matchen på sex dagar och möta Åstorp borta. Åstorp vann 9 av 9 matcher i Skåneserien i höstas och ett lag vi inte mött. Matchen då? Ett sömnpiller från vår sida. Segt, oengagerat och utan kvalitet. Alla underpresterar samtidigt och vi saknar tanke i vad vi gör. I andra tar vi tag på det och vi känner igen gänget. Vi gör 2 mål och borde fått ytterligare två (en där bollen var långt inne o en "offside" på hörna).

20 bra minuter räckte för att vinna och hålla en ny nolla. Åstorp gjorde det bra men vi är inte nära det vi visade tex mot LB och TFF. Nåja 4e raka av 4 möjliga.

P15 Sv A: LBK-Hyllie 4-3 (3-2)

På förhand en tippad toppmatch då Hyllie kom till Kg. Vi börjar strålande och kan ta ledningen redan efter 15 sekunder trots att gästerna började boll. En del missade målchanser innan vi gör 2-0 och totaldominans. Lagen ger varandra varsitt gratismål innan de sätter bollen från distans 3-2 i paus.

Andra inleds med en kavalkad av missade målchanser, några 2m från öppet mål. Och som det brukar gå när man inte gör mål så gör motståndarna det istället. 3-3 på frisparksretur.

På matchens sista händelse får vi indirekt frispark då de hållt bollen mer än 6sek. Pet, mål och matchen slut! Vi vinner 4-3 men borde avgjort tidigare och vunnit med betydligt större marginal.

En spännande match för publiken och starkt att ändå ro hem det hela på matchens sista spark. SvA-gänget följer SkA-gänget och har full pott i serien.

P15 Sv B: LBK-Dalby 3-5 (1-1)

En match där vi har bra kontroll i första men bara 1-1 i paus. Andra inleds bra men sen har vi en period där vi har huvudet under armen och kollar på. Missförstånd och galna beslut gör att gästerna kan tacka och ta emot och gå upp till 1-4.

Vi hämtar upp till 3-4 och bränner jättechanser till kvittering och slutresultatet blir 3-5.

Lite för många misstag på egen planhalva gör att matchen glider oss ur händerna. Årets första förlust.

P15 har hittills spelat 10 seriematcher med facit 9 vinster och en förlust. I de flesta matcher är vi klart bollförande och spelar med tempo och finess, vilket lovar gott inför kommande matcher.