P15 startade upp säsongen med en trippel!
2021-07-25 19:44

Då var P15 tillbaka från uppehåll och denna helg var det dags att kicka igång matchandet. På lördagen match borta mot Eskilsminne där alla som kunde blev kallade. På söndagen match mot FC Trelleborg P16 för SvA-gänget och IFK Malmö för SkA-gänget.

LBK SkA-IFK Malmö 9-1 (2-0)

Hemmalaget startade i ett rasande tempo. 1-0 tidigt och bud på mer. Vi gick ner oss lite men fick ändå 2-0 strax innan halvtidsvilan.

Även andra startades bra och vi satte tidigt 2 mål inom loppet av en minut. Därefter kontrollerade vi tillställningen och jobbade mycket med att etablera spel på offensiv planhalva (temat för matchen). Matchen slutar 9-1 där publiken fick se många fina spelmål. Även IFKs mål var riktigt snyggt. Bra insats där vi framför allt i andra lyckades med temat.

LBK SvA-FC Trelleborg P16 5-1 (3-0)

Match mot FCT som till vardags spelar i Skåneserien i P16. Våra grabbar i SvA har ofta spelat fin fotboll (tex mot Ramlösa från SkA och ett bra Kvarnbylag) men saknat lite effektivitet framåt. Idag var målet att bättra denna.

Grabbarna spelar stundtals fin fotboll - speciellt när vi fick ordning på grundpassningsspelet. 1-0 på långskott följdes av 2-0 på inspel. Precis innan paus 3-0 på ännu ett avslut från distans. 3-0 i paus.

I andra kombinerar vi oss fram till 4-0 och 5-0 innan gästerna reducerar. Matchen slutar 5-1 och en väl genomförd match!

Eskilsminne-LBK Mix 4-6 (1-4)

Bra start men Eskil gör 1-0 från halvplan. Nåja vi missar våra klara chanser men sätter lite märkliga och 4-1 i paus. I andra spelar vi bra och gör både 5-1 och 6-2 innan hemmalaget tillåts reducera två gånger på slutet. Stundtals bra spel men det märktes det var första matchen efter uppehållet med många trötta spelare.

Nästa helg väntar hemmamatcher mot Halmstads BK och GIF Nike-1.