Lunds bästa bollklubb sedan 1919
P17 (Födda 06)
P15 tillbaka i vinnarspåret!
2021-09-13 00:12

Denna helg spelade vi i samtliga tre serier och efter förra helgens oavgjorda i SvB studsade vi tillbaka och vann samtliga tre matcher. P15 har därmed ett facit på 12-1-0 på sina 13 spelade matcher i höst.

P15 SkA: Ramlösa Södra-LBK 0-7 (0-4)

Seriefinal i SkA där vi mötte serieledande Ramlösa som enbart släppt in ett mål på sina fyra inledande matcher.

Denna match var dock vår från start till mål. Vi gjorde mål i första minuten och hade ett bortdömt kort därefter. Nåja 3-0 efter en kvart och 4-0 innan paus.

I andra malde vi på och matchen slutade hela 7-0. Skönt det lossnade med målen då vi varit minst lika dominanta mot både Hässleholm och LB07 men missat för mycket och inte stängt dessa matcher.

Trots 7-0 och 11e raka SkA-vinsten fanns det saker, inte minst i positionsspelet, som vi inte va helt nöjda med och kommer slipa på inför nästa helgs hemmamatch mot TFF.

==

P15 SvA: Spjutstorp-LBK 0-5 (0-1)

Strålande första 20 där vi är för ineffektiva. Visst gör vi 1-0 på ett fint inspel men vi borde stängt denna match tidigt.

Slutet av halvleken är svag och 1-0 i paus.

Även andra inleds starkt och vi sätter vårt 2-0 på nytt inspel. Vi tar konstiga beslut och matchen får ingen riktig rymt. Spelet lossnar inte och kombinationerna kuggar inte riktigt i. Trots det gör vi ytterligare tre mål och vinner komfortabelt med 5-0.

==

P15 SvB: Staffanstorp-LBK 1-3 (1-0)

Enligt rapport en svag första halvlek där vi har problem med ett djupledsspelande hemmalag. Korrigeringar i andra som gav kontroll på matchen och underläge 1-0 vändes till stabila 3-1. En fin andra halvlek gör vi går segrande ur en tuff bortamatch.

-------

Nästa helg spelar vi två hemmamatcher. Trelleborgs FF på lördag i SkA och Dösjöbro på söndag i SvA. Matchen mot Flagg i SvB är framflyttad efter önskemål av bortalaget.