Två seriematcher och en internmatch för P15!
2021-09-22 12:47

Denna helg spelar vi mot Kvarnby borta i Skåneserien, i P15 SvA är det spelledigt och i P15 SvB möter vi Dalby borta (ett av två lag som slog oss i våras). Vi möter spelar dessutom en förkortad internmatch mot våra yngre kollegor i P07.

P15 SkA: Kvarnby-LBK 2-1 (1-1)

Trots bra start med 1-0 tidigt är detta en match vi aldrig kommer in i. Vi bjuder på 1-1 efter en galen pass och sen har vi egentligen ingenting. 1-1 i paus.

Andra är inte heller mycket att skriva om. 2-1 på ett skott som går långt utanför men där vi nickar in den i eget mål.

Kvarnby vinner rättvist och vi själva går på 15% och är bara genomdåliga. Det är tur det inte sett ut såhär varje helg för då hade vi inte lett serien. Idag aspirerade vi snarare på Nobels fredspris då vi varken hade anfall eller försvar och total nedrustning för de gula på Bäckagårds IP.

Ny match på tisdag mot MFF och det är inget modigt uttalande att vi kommer vara bättre än idag.

==

P15 SvB: Dalby-LBK 0-9 (0-4)

Bortamatch mot Dalby GIF i storm. Trots usla väderförhållanden spelades det stundtals bra fotboll på Dalby IP. Vi tar ledningen på två fina avslut där speciellt det andra på ett studsande inspel höll hög klass. Vi gör ytterligare två mål på slutet av halvleken och 4-0 i paus.

Andra halvlek är riktigt trevlig och Dalby hade även de en del bra anfall som kunde resulterat. Vi inleder dock halvleken med två snabba mål och visar sen att vi kan skjuta utifrån och gör ett par på fina långskott. Matchen slutar 9-0 men beröm åt hemmalagets kämpainsats och när de väl kom upp var de inte ofarliga. Matchen betydligt bättre än vädret.

En match kvar i B-serien och den spelas sön 3/10 hemma mot BK Flagg. Vinst där innebär i praktiken serieseger (tvåan Åkarp måste annars ta igen 25 plusmål på sina avslutande två matcher).

Dalbys syn på matchen hittar ni här!

==

Internmatch: P15 SvB-P14 2-2

Match mot våra yngre kollegor. Matchen spelades 3x20 min. Vi fick väl inte i ordning spelet men P14 fick jobba med en del nyttiga saker i deras spel och alltid kul att kunna hjälpas åt inom samma förening. Ny internmatch 1/10!