Lunds bästa bollklubb sedan 1919
Herr
Herr: Torn- Lunds BK 0-1 (0-0) 19/8-21
2021-08-17 14:17

Fredagens Kommunderby slutade med vinst med 0-1 ute i Stångby genom ett viljemål av Noel Hansson på retur från målvakten på Dardans nick .

Matchen var avvaktande och lagen väntade ut varandra i första halvlek och Torn spelade med 5-backs linje så det var svårt att hitta ytor för våra forwards och chanserna kom på fasta situationer samt Skott utifrån , det som finns på näthinnan var Rebins frispark som var nära att resultera i första halvlek  .

Andra halvlek fick vi upp både passningstempot och tog fler löpningar som gjorde att vi skapade lite mer chanser och 0-1 kom efter ett inlägg av Filip Pivkovksi där Noel var kvick att stöta in bollen .

Sköna 3 poäng med hem i bagaget och starka insatser av Emir i målet samt inhoppande Filip Bohman som alltid är löpvillig i djupled samt Måns Hofvander ,Gustav Sågänger som också kom in i matchen och höjde oss .

Nu riktar vi in oss på Onsdagens Cup- Match mot Allsvenska Kalmar FF kl 18.30 så kom och stötta

" Krubban" gå in på TicketCo och köp biljett .