Herr: Sv Cupen Lunds BK - Kalmar FF 1-3 (1-1) eft, förlängning .
2021-08-18 21:41

Gårdagens match mot Allsvenska Kalmar FF slutade 1-3 efter förlängning 1-1 fulltid .

Vi gör en strålande match mot Allsvenskt motstånd och har många chanser att göra 2-1 innan förlängningen även Kalmar FF skapade chanser att avgöra men Emir var strålande i målet och  försvaret täckte skott i viktiga lägen .

Kalmar FF spelar just nu en teknisk passningsorienterad sevärd fotboll och vill äga bollen stora delar av matchen men tyckte vi gjorde många saker rätt både i vår press stundtals och vi fick stora omställningslägen och chanser genom främst Noha och Bohman .

I förlängningen så orkar vi ej stå emot Kalmar FF och deras passningspel skapade de mål som kom till slut både 1-2 samt 1-3 kom i snabb följd och vi försökte ta oss tillbaka men Dardans ribbskott på näthinnan .

Hela laget bör hyllas och vi tar erfarenheten med oss i att möta Allsvenskt motstånd samt debuten för Måns Bengtsson Uberlacker -03 i A-laget

mvh LBK

Lindome - LBK 3-0 ( 2-0)2021-11-20 10:26