Lunds bästa bollklubb sedan 1919
Herr
Lunds BK -Skövde 1-5 (1-2)
2021-10-05 10:48

Förlust med 1-5 mot ett mycket bra Skövde som jag tror kommer vara med om första platsen i slutet av serien .

Vi kom inte upp i vår nivå denna match som behövs mot ett topplag som Skövde och vi ser hur fort det går när man tappar boll på fel ställen på planen då blir  man blir straffad direkt .

Vi hade dock en positiv känsla när vi reducerade till 1-2 och halvtidsvila men 1-3 kom direkt efter pausen som var tungt när vi nu skulle försöka kvittera i andra halvlek .

Innan matchen vara slut så släpper vi in 2 bollar till och slutresultatet blev 1-5 till ett gediget Skövde som vinner rättvist , vi får jobba vidare med vårt spel samt lag i veckan mot matchen mot Österlen på lördag  .