Österlens FF- Lunds BK 1-2 (0-2)
2021-10-11 10:25

En mycket viktig seger tog vi i Skillinge i lördags mot Österlen som började matchen bäst och hade ett par riktigt bra chanser att göra 1-0 men Emir gjorde ett par otroliga parader som gjorde att det stod 0-0 .

Vid våra omställningar och vårt egna spel och bra löpningar från Bohman och Noha på topp samt Ottosson och Jesper Stridh skulle skörda framgångar redan under den första halvleken genom 2 mål av Jesper Stridh ett på pass från Ottosson som löpt sig fri med pass från Sågänger och spelade snett bakåt där Jesper stötte in bollen i öppet mål !

Det andra målet rullade vi upp Österlen och Rebin stod för inspelet från höger till slut som Bohman och en försvarare kampades om att komma först , det blev retur och påpassligt stod Jesper där och blev 2-målskytt när han rakade in bollen i nätet .

0-2 i halvlek som var mycket bra från vår sida och vi skulle nog haft straff när Bohman blev neddragen i ett bra läge .

Andra halvlek blir väldigt avvaktande från vår sida för vi vill bevaka vår ledning samt Österlen som de jagande och chansar lite i offensiven detta gav oss lägen att göra 0-3 men som så många gånger förr gör man ej mål så får motståndaren chans på reducering och det skedde i den 83 min på nick och sista minuterna blev en nagelbitare för oss .

Men vi krigade i alla situationer och kunde åka hem med 3 poäng, segersången ekade i Skillinge .

Nu ser vi fram emot att möta Serieledarna Oskarshamns AIK  på Lördag den 16/10 kl 16.00

i vårt Rosa Matchställ som vi spelar i för all kamp mot Cancer .

mvh LBK

Lindome - LBK 3-0 ( 2-0)2021-11-20 10:26