SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
Herr

Österlens FF- Lunds BK 1-2 (0-2)
2021-10-11 10:25

En mycket viktig seger tog vi i Skillinge i lördags mot Österlen som började matchen bäst och hade ett par riktigt bra chanser att göra 1-0 men Emir gjorde ett par otroliga parader som gjorde att det stod 0-0 .

 

Vid våra omställningar och vårt egna spel och bra löpningar från Bohman och Noha på topp samt Ottosson och Jesper Stridh skulle skörda framgångar redan under den första halvleken genom 2 mål av Jesper Stridh ett på pass från Ottosson som löpt sig fri med pass från Sågänger och spelade snett bakåt där Jesper stötte in bollen i öppet mål !

 

Det andra målet rullade vi upp Österlen och Rebin stod för inspelet från höger till slut som Bohman och en försvarare kampades om att komma först , det blev retur och påpassligt stod Jesper där och blev 2-målskytt när han rakade in bollen i nätet .

 

0-2 i halvlek som var mycket bra från vår sida och vi skulle nog haft straff när Bohman blev neddragen i ett bra läge .

 

Andra halvlek blir väldigt avvaktande från vår sida för vi vill bevaka vår ledning samt Österlen som de jagande och chansar lite i offensiven detta gav oss lägen att göra 0-3 men som så många gånger förr gör man ej mål så får motståndaren chans på reducering och det skedde i den 83 min på nick och sista minuterna blev en nagelbitare för oss .

 

Men vi krigade i alla situationer och kunde åka hem med 3 poäng, segersången ekade i Skillinge .

 

Nu ser vi fram emot att möta Serieledarna Oskarshamns AIK  på Lördag den 16/10 kl 16.00

i vårt Rosa Matchställ som vi spelar i för all kamp mot Cancer .

 

mvh LBK


Nyhetsarkiv
Lindome - LBK 3-0 ( 2-0)2021-11-20 10:26
Förlust herr 2-1(0-1) !2021-11-01 10:32
 
Huvudsponsor
Guldsponsor
Silversponsor
Cuper & läger
Stöd Lunds BK via
Sociala medier