P17 (Födda 06)
P15 vinner Skåne A och slutar säsongen med flaggan i topp!
2021-06-18 23:49

P15 Skåne A: Rosengård-LBK 0-6 (0-1)

I vårseriens sista match skulle vi möta FC Rosengård - ett lag det brukar bli jämna matcher mot och senast vann Malmölaget med 4-2. I år har vi dock vuxit och det skulle bli kul att se hur vi klarade denna tuffa bortamatch - i 30-gradig värme dessutom.

Jämn start där vi har ett stolpskott och de en trippelchans. På slutet tar vi över och gör 1-0 på hörna och bud på mer. 1-0 i paus och med tanke på våra sista 20 borde ledningen varit större.

Andra inleds med en kanonchans men skottet utanför. När väl sen 2-0 kom blev det proppen ur och siffrorna skrevs till 6-0. Vi missade våra bästa anfall/chanser men gör ändå 6 mål och håller ännu en nolla. Härlig avslutning på en fantastisk säsong.

Totalt sett var detta tionde raka segern. Årets seriespel gav facit 7-0-0 och 27-4 i mål. Imponerande med tanke vi nästan var sista laget som kom med i Skåne A och nu tar vi full pott med mersmak i Skånes högsta serie i vår åldersgrupp!

P15 Sv A: LBK-Kvarnby 1-1 (1-0)

Kul och tät match mot ett för dagen bra Kvarnbylag. Sett på det hela för vi matchen och kan ta ledningen i mitten av första. Det finns fler chanser men 1-0 i paus.

Andra inleds jättebra men vi punkterar inte matchen. Kvarnby har en bra period och kvitterar på en retur. I slutet skulle vi haft en klar straff efter en galen kapning (otroligt det inte blir straff när man ser situationen på film igen) men en spännande och bra SvA-match slutar 1-1.