SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
Dam
Sjöbo IF (2)
4 - 2
Lunds BK (3)
Sjöbo IF (2)4 - 2Lunds BK (3)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 01 mars, 10:30
Plats:Sjöbo IP konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130407002
Samling:08:30, Omklädningsrum 3
Aktivitetsinfo: DM borta mot Sjöbo IF
- Samlas i arenan
- Ta med ID
- Kom i tid

Frukost serveras kl.08 för dom som vill! Vi ledare är på plats 08.00

En nyttig match för oss!
2020-03-01 21:11
I vår första match för året stod Sjöbo IF för motståndet, ett motstånd som är hemmahörande i div.2. Vi viste att matchen skulle innebära ett högre tempo än det vi är vana vid från förra säsongen, där vi var tvugna att höja vårt fokus direkt från start. 
Innan match går vi igenom hur vi vill spela och genomföra matchen, där attityd och karaktär är våra ledord. Vi vill fortsätta på vårt passningsorienterade spelsätt, där speluppbyggnaden bygger på tålamod och ett högt bolltempo. Med fokus på vad, varför och hur vi vill spela fotboll, med tanke innan agerande. 
Jag tycker att vi i arbetar oss in i matchen, med fokus på prestation och inte resultat. 
Vi har en del nya spelare vilket innebär att det behövs tid för att komma in i vårt spel, där tryggheten succesivt infinner sig ju längre matchen går. Detta var årets första match och vi gör det bra, vi gör vårt bästa och visar god karaktär matchen igenom. 
2 mål från Torsten idag och skarpt målvaktsspel från Nelly men ni alla gör ett gott arbete idag! Skönt för Fredriksson, Sofie, Emmie och Linnéa S att debuten är avklarad, ni gjorde det bra! 

Bra jobbat tjejer, nu har vi en bra träningsvecka framför oss och sen 2 matcher nästa helg!

/Micke, Håkan, Patrik och Kroon
 

<< Tillbaka