Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
P/F 8 (födda-15)
P13: Råå IF - Lunds BK
Det var en underbar vinterdag denna söndag i Helsingborg. Vi kom i tid men inte mycket mer och förberedelserna blev lite i kortaste laget. Det visade sig snabb när matchen började och det tog inte många minuter innan Råå enkelt kunde rulla in bollen på en kontring. Även 2-0 kom snabbt på en kontring där vi inte riktigt var på tårna. Trots tidig ledning för Råå så förlade vi spelet på Råås planhalva hela först halvlek men lyckads inte riktigt ta vara på alla chanser som dök upp. I det avseendet var Råå mycket bättre. Råå försvarade sig bra och vi lyckas bara peta in ett mål trots att vi till och med hade en straff.

Fokus med dagens match var uppspelsfasen men av det blev det inte så mycket eftersom vi större delen av matchen spelade på Råås planhalva. Nåväl, vi ser fram emot nästa möte och hoppas vi har hunnit ställa in siktet till dess.