P15 (Födda 06)

Matchkläder
Matchdräkten är vita shorts, gula strumpor och gul matchtröja. Matchkläder beställes enklast via klubbshoppen på intersports hemsida: https://team.intersport.se/team/lunds-bk/ (enklast att högerklicka och öppna i ny flik). Shorts och strumpor måste varje spelare själv beställa. Tröjor finns dock att låna. Vill man ha sin egen matchtröja får man först bestämma ett nummer med tränarna. En uppdaterad lista med upptagna nummer finns här under fliken tröjnummer. När numret är bokat och finns på sidan kan man beställa även tröjan inklusive ev tryck med namn och nummer på klubbshoppen. Man kan också beställa genom att besöka Intersport i Stora Bernstorp (tills ny Intersport öppnat i Lund).

Cuper & läger