SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
P15 (Födda 08)
Eskilscupen 2019
Nu börjar sommarens fotbollsfest - Eskilscupen närma sig lite smått. Vi kommer under 1-4 augusti åka med 2 lag för att spela cupen, lagindelning kommer senare. 

Vi kommer övernatta på skola i Helsingborg och cupen spelas på flertalet anläggningar i och runt Helsingborg. Vilken skola och spelplan vi tilldelas kommer bestämmas i början av Juli. I spelaravgiften ingår busskort, som vi kommer använda för att ta oss runt till matcherna och andra äventyr i stan!

Vi kommer behöva skjuts av föräldrar för att ta oss upp till Helsingborg på torsdagseftermiddagen, (1:a augusti), likaså kommer vi behöva skjuts hem på söndagen! Fundera gärna redan nu om ni kan köra någon av vägarna, det kommer separat utskick senare om transporten för att säkerställa att vi har tillräckligt med bilar.

Cupen är resultatlös, ingen segrare utses. Upplägget är gjort för att det ska bli så roliga och utvecklande matcher som möjligt. Varje lag kommer spela 3 matcher under fredagen mot lag som man lottas mot. Under lördagen blir det ett nytt gruppspel med 3 matcher utifrån hur man presterat första dagen, likaså på söndagen. Totalt kommer varje lag alltså spela 9 matcher - mycket fotboll :)

Det finns ett exempel på saker att packa med på sidan Packning till Cup/Läger » . Kolla gärna igenom den redan nu!

All info om själva cupen finns på: https://www.eskilscupen.nu/
Mer specifikt om själva tävlingsupplägget: https://www.eskilscupen.nu/sv/s-spelas-7-manna