Välkommen till Krubbans Affärsnätverk!

Vi hälsar ständigt nya partners välkomna till Lunds BK och Krubbans Affärsnätverk.

På Klostergårdens IP träffas hundratals ungdomar varje dag i veckan, oavsett bakgrund samlas de för att spela fotboll i Lunds BK.

Krubbans Affärsnätverk är ett nätverk som erbjuder möjligheter  till kontakter och nya affärer, men även erfarenhetsutbyte,  inspiration, goda råd och nya idéer.

Vi har under säsongen återkommande nätverksträffar, det kan vara i form av en frukostträff eller som en uppladdning inför våra matcher där vi tillsammans skapar en innehållsrik tid med stort utbyte.

Vill du veta mer eller känner du redan nu att du vill bli en del av vårt nätverk kontakta i så fall klubbchef Stefan Jansson, styrelseledamot Lars Winther-Hansen eller ordförande Håkan Kerrén.

Stefan 0769-410603, stefan@lundsbk.se

Lars 0725-999460