VÄLKOMMEN TILL LUNDS BK !

Ändrad speltid
2022-09-11 09:27

Det till idag inplanerade derbyt mellan LBK dam och Torns IF har flyttats till imorgon kl 18:30.

Matchdag
2022-08-27 02:34

Idag inleder vi en serie på 5 matcher i Lund.
4 spelas på hemmaplan inkluderat Svenska Cupen mot Norrby på onsdag.
I serien är det 12 viktiga poäng på spel så kom nu ner och ge ert stöd!

Fastighetsbyrån ny partner till Lunds BK
2022-08-23 09:37

Vi är mycket glada att kunna hälsa Fastighetsbyrån välkommen till Lunds BK och Krubbans Affärsnätverk.

Hej Fastighetsbyrån i Lund och Victor Wernersson – ny sponsor för Lunds BK.  Hur känns det?

Det är jätteroligt och spännande att Fastighetsbyrån i Lund och Lunds BK valt att ingå ett samarbete med varandra. Det känns självklart att Sveriges största mäklarbyrå och Lunds största Bollklubb ska samarbeta för att ge ungdomarna i Lund en bättre förutsättning för att utöva den idrott de älskar mest.

Vad hoppas ni att ert samarbete ska ge?

Samtidigt som vi är med i samarbete för att kunna stötta ungdomar att göra det de älskar, hoppas vi kunna hjälpa medlemmarna med sin livs största affär i livet, nämligen bostadsaffären. När man gör en bostadsaffär är trygghet och förtroende A och O, det hoppas vi kunna förmedla till Lunds BKs alla medlemmar genom ett samarbete där Victor Wernersson kommer bli ett naturligt bollplank. Victor har med sina 8 år i Lunds BK och 3år på Fastighetsbyrån stor erfarenhet av marknaden i Lund och inte minst betydelsen Lunds BK har för staden och dess stadens ungdomar. Det känns naturligt och väldigt kul att nu kunna knyta ihop dessa värden.

Fastighetsbyrån går in som sponsorer i Lunds BK och kommer förutom sponsringen även skänka 2500 kr per affär till ungdomsverksamheten. ” Vi hoppas att medlemmarna ska se fördelen med att ha en dedikerad person som sin egen mäklare”. Det är dessutom kul att kunna ha en liten extra morot för medlemmarna om de väljer att ge oss förtroendet vid en försäljning. Nu hoppas vi att det går bra för Lunds Bk i serien och ser fram emot roliga matcher och att träffa så många av er som möjligt.

Vi hälsar ständigt nya partners välkomna till LBK och Krubbans Affärsnätverk. Läs gärna mer om vårt nätverk via denna länk, https://www.lundsbk.se/sida/?ID=373064.

Välkommen att kontakta antingen Stefan Jansson, klubbchef eller Håkan Kerrén, ordförande för att diskutera eller veta mer om vad vi tillsammans kan göra.

Referat från DM matchen mot Ystads IF FF
2022-07-28 07:45

Då har höstsäsongen dragit igång med den första tävlingsmatchen.
På en väldigt fin gräsplan besökte vi Ystad för match i DM. Det blev tillslut en övertygande ”femetta”… men vi tar det från början.

Vi tar tag i matchen direkt och parkerar på motståndarnas planhalva. Dock blir det ”tempotorsk” och lite för omständigt när vi ska komma till målchanser. Målchanserna blir ganska lätträknade under första halvlek.
Vi får även en kalldusch efter knappt 20 minuter, då ett slarvigt bolltapp ostörda, leder till friläge och ledning för Ystad.

Efter målet blir det relativt händelsefattigt med någon/några goda anfallsförsök.. men när vi återigen mot slutet av halvleken börjar utmana ytan bakom motståndarnas backlinje så leder det till att André dribblar sig in o straffområdet och på en tilltrasslad situation tilldöms vi straff. På den efterföljande straffen så kvitterar vi 1-1 Drygt 90 sekunder senare så sätter Erik Z ett distinkt skott välplacerat som ger oss 2-1.. vips precis före pausvilan så har vi vänt!

Matchen avgörs under första kvarten i andra halvlek. En av flera väldigt bra slagna hörnor leder till att Z är sista man på bollen från vårt lag, 3-1. Sedan är vi på väg att rinna igenom centralt men tilldelas frispark. Erik Z är het denna dag och drar dit 4-1… resten av matchen spelar vi av där vi hela tiden hotar deras backlinje och får flertalet goda möjligheter att öka på… dock dröjer det till slutet av matchen när Eddie löper i djupled, Linné skarvar fram Eddie till ett friläge.. 5-1!

Vi tackar Ystad för matchen och laddar om till måndagens seriematch borta mot Ängelholm!

P14 (Födda 08), 26/09 08:24
P14 (Födda 08), 19/09 15:46