SENIORSPELARNA, ELLINOR SAMUELSSON, MARCLEY MANUELA, DARDAN MUSTAFA

Svenska Cupen 18/8 !
2021-07-14 22:51

Omgång 2 av Svenska Cupen möter vi Allsvenska Kalmar FF med "Krubban" det blir en härlig utmaning för grabbarna ,matchen som kommer spelas  Onsdagen den 18/8 kl 18.30 mer info om biljettsläpp kommer senare .

/ LBK

Herr Lunds BK -Qviding 3-1 (2-0)
2021-07-13 22:22

"Krubban" startade i ett rasande tempo i den sista av matcher innan en välbehövlig vila för hela laget innan höstomgångarna är här .

1-0 kom redan efter 8 min genom ett precist inlägg av Jesper Strid  som prickade Bohmans huvud och Filip  nickade stenhårt in 1-0 , vi fortsatte vårt spel både tempot och passningspelet dominerade vi till fullo i första halvlek som var strålande från vår sida .

2-0 kom efter en hörna i den 18 min som Noel stöter in med högerdojan och vi får en ledning som kom att vara viktig ju längre matchen gick .

I halvlek talar vi om att spela lite enkelt i början av  andra halvlek och ej låta Qviding få några chanser att ta sig tillbaka i matchen men vi blir lite passiva i vår press samt låter Qviding ta över taktpinnen en stund och 2-1 kommer till på ett skott utifrån  , Qviding får nu luft och öser på för kvittering men vi reder ut det på ett bra sätt och kan i slutet göra 3-1 genom Marcley  och vi går till pausvila med 22 poäng inför hösten .

Vi ska fortsätta utveckla vårt spel både offensivt och defensivt i hösten men först lite semester för grabbarna och staben .

Trevlig semester LBK

Herr: 1-5 seger i Jönköping !
2021-07-05 08:03

Det blev härliga 3 poäng med hem från Jönköping och mötet med Assyriska in lördags med tidig matchstart kl 13.00 .

Hela matchen präglades av ett skickligt passningsspel från "Krubban" och vi fick Assyriska att jaga boll i värmen som gjorde de trötta ju längre matchen gick .

1-0 kom som en kalldusch till Assyriska när vi redan innan hade skapat ett par chanser redan i matchen men med god moral så vänder vi precis som i Cup -Matchen till en säker vinst med 1-5 .

Vårt passningsspel samt rörelse att både löpa i djupled samt ha boll skördade stora hål hos motståndaren och vi skapade otroligt många chanser innan vår kvittering kom genom Bohman sedan kunde Noha nicka in en hörna precis innan halvtid som var viktigt .

Andra halvlek dominerar vi fullständigt och målen trillar in genom Carl Thulin , Dion , och Rebin stor eloge till hela laget men lite extra till våra juniorer Dion samt Erik födda -2003  som gjorde fina inhopp ett mål av Dion och en assist till Rebins mål av Erik .

mvh LBK

Byte av klädleverantör samt förlängt samarbete mellan Intersport och LBK
2021-07-02 14:22
På bilden ser vi klubbchef Stefan Jansson tillsammans med Jörgen "JP" Persson Team Syd Intersport

Vi kan med glädje meddela att det fina samarbete vi har haft med Intersport fortsätter i ytterligare 4 år (2022 – 2025).

Vi har under våren fört en dialog kring det samarbetsavtal vi har haft och hur det kan utvecklas, i samband med detta har vi även gjort en upphandling av ny klädleverantör för de kommande 4 åren.

Intresset har varit stort att få vara en del i vår fina förening och till slut föll valet från vår sida på Craft.

Craft har ett väl utvecklat sortiment för barn, dam och herr som vi ser kommer att passa vår förening mycket bra.

Avtalet med Puma gäller året ut men vi har förståelse för att man kanske vill planera inköp och därför ber vi att få återkomma i denna fråga.

P13 (Födda 08), 22/07 09:59
F12 (födda-09), 09/07 18:06