SENIORSPELARNA, ELLINOR SAMUELSSON, MARCLEY MANULEA, DARDAN MUSTAFA

Herr 4-1(2-1) seger 15/5 !
2021-05-17 15:04

Härlig seger mot Vänersborg med 4-1 efter (2-1 i halvtid) i lördags .

Fina mål och laget visade stor arbetsvilja och moral i denna vinst , Vi startade matchen bra och ordnade några chanser offensivt från Bohman och Marcley som också skulle spela huvudrollen i 1-0 målet som kom till efter ett snabbt utkast av Isak i målet och Marcleys raid var formidabel som han sen spelade fri Bohman som kyligt satte 1-0 i 20 min .

2-0 kom sedan i 33 min efter Edwin klackat förbi försvaret i vänersborg och ställt Rebin fri med målvakten och placerar in 2-0 via stolpen .

Vänersborg kom tillbaka starkt efter 2-0 målet och hade några chanser också innan vårt 1-0 mål då Isak var på sin vakt i målet , 2-1 reduceringen kom strax innan paus genom en retur från Isak på ett inspel från höger och vi kunde inte rädda bollen på mållinjen .

Andra halvlek böljade spelet fram och tillbaka men tycker att vi skapar de större målchanserna ex , David har ett skott i stolpen och vi gör ytterligare 2 mål genom Marcley som blev serverad öppet mål av Noha och sedan fick även Noha själv  göra 4-1 i slutet av matchen  efter assist av Eddie .

Stor eloge till samtliga spelare  .

LBK

Teckna rabatterat abonnemnang!!
2021-05-16 10:11

Teckna rabatterat abonnemnang på SportExpressen Play och Sydsvenskan så stöttar du LBK och kan se direktsändningarna från samtliga matcher!

Länkar till abonnemangen:

Sydsvenskan

SportExpressen Play

Mer info:

Se alla våra matcher i Ettan – och stötta oss!
Vi är otroligt laddade inför säsongen och snart är det dags för avspark.
Du har nu chansen att stötta oss hemma från tv-soffan.
Alla våra matcher sänds på Sydsvenskan (sydsvenskan.se) och SportExpressen
Play (sportexpressenplay.se).
Nu säljer vi abonnemanget "Klubbkortet" – där du kan se sändningar av alla våra
matcher och dessutom stötta oss.
Du väljer om du tecknar ett abonnemang på Sydsvenskan eller på
SportExpressen Play. Oavsett vilket du väljer så får klubben 99 kronor per sålt
abonnemang.
Så funkar det om du köper lokaltidningsabonnemang:
Du betalar 99 kronor för tre månader (ordinarie pris 129 kronor per månad). Då
ingår alla matcher, allt som skrivs om klubben och all annan lokaljournalistik. 99
kronor per sålt abonnemang tillfaller klubben.
Efter de tre månaderna övergår prenumerationen till ordinarie Plus prenumeration,
löpande per månad och utan bindningstid.
Köp via denna länk för Sydsvenskan:

Så funkar det om du köper abonnemang på SportExpressen Play:
99 kronor första månaden, hela intäkten tillfaller klubben. Därefter kostar det 199
kronor i månaden, för att se alla matcher med oss hela säsongen. Ingen del av
den summan tillfaller klubben. Ingen bindningstid.
I abonnemanget ingår alla våra matcher, men inte övriga matcher i Ettan och övrig
sport som sänds på SportExpressen Play.
Köp via denna länk:

Teckna nu och följ oss hela säsongen i Ettan!

Inför matchen mot Vänersborgs IF
2021-05-15 14:36
Startelvan mot Vänersborgs IF

Stefan Janssons tankar inför dagens match,

" Vi möter ett lag som visat att dom kan spela fotboll, vinna matcher och är beredda på att ta fighten. Det ska även vi vara, vi behöver nyttja vår förmåga att flytta bollen snabbt, vi måste vara mycket mer vakna på VIF fasta situationer, samtidigt som vi skall vara ännu mer effektiva på våra. Vi har haft en bra träningsvecka, så vi ser fram emot att ta oss an VIF idag"

Ljungskile-Lunds BK 4-0 (2-0)
2021-05-12 10:47

Inga poäng med oss hem denna gång , vi hade en bra start i matchen och hade både ett friläge genom Casper Burehed och hade ett par skott från Filip Pivkovski som kunde resulterat innan 1-0 samt 2-0 kom på fasta situationer som vi inte var tillräckligt påkopplade på och något vi får jobba hårt med i veckan inför nästa match .

Strax innan paus får vi också straff genom en fällning på Filip Pivkovski som själv tar hand om straffen men denna dag ville inte bollen in utan straffen slås utanför .

I andra halvlek blir det precis som första en kamp pga av att planens beskaffenhet som är både ojämn samt då svårspelad efter backen .

Ljungskile gör 2 st mål efter ett distansskott samt en retur efter räddning av Isak i målet och gör att förlusten stannar vid 4-0 , Marcley har ett friläge i andra halvlek som kunde resultera en reducering men målvakten gör en bra räddning på det avslutet .

Nu får vi rikta all kraft till nästa helg 15/5 kl : 16.00 då vi välkomnar Vänersborg till Lund !

LBk

P15 (Födda 06), 18/05 13:54