SENIORSPELARNA, ELLINOR SAMUELSSON, MARCLEY MANUELA, DARDAN MUSTAFA

Dam seger i hemmapremiären !
2021-06-14 10:15

Vi är många som väntat på att få spela tävlingsmatcher på Klostergården och idag var det äntligen dags och våra motståndare var Husie IF.
Vi började precis som vi bestämt i ett högt tempo och många bra spelkombinationer visades upp. Vi skapade ett flertal chanser men vi lyckades bara göra ett mål på dem. Sen tappade vi tyvärr vår rytm i spelet och Husie kvitterade innan halvleken var slut.

I pausen var alla spelarna eniga om att höja nivån i vårt spel och ut och kriga I värmen och det gjorde vi verkligen men vi hade svårt att få in bollarna i mål. Men till slut gav det höga presspelet och kampviljan resultat och vårt segermål kom med knappt 5 min kvar.

Vi gläds över detta ikväll för att sen starta en ny träningsvecka imorgon //

Herr Oskarshamn-Lunds BK 4-1 (1-0)
2021-06-14 09:58

Oskarshamn som serieledare mötte vi i Lördags på deras hemmaplan som är en svårspelad konstgräsplan som de behärskade bäst denna dag .

Vi började matchen lite trevande och kom fel i våra positioner som vi rättade till tidigt och matchen jämnade ut sig under första halvleken , 1-0 målet kom till på en frispark och vi sätter Emir i en hopplös situation när vår mur både viker sig åt sidan och hoppar felaktigt så att bollen går rakt igenom .

Halvleken ut så är matchen jämn och vi skapar ett par chanser genom Pivkovski och Noel har ett bra  nickläge och vi kände att vi växer ju längre matchen lider .

Tyvärr i starten av andra halvlek  får de 2-0 på ett skott utifrån och vi får tänka om och både gör tidiga byten offensivt för att försöka reducera i matchen .

3-0 kom sedan på en omställning men vi kämpade på och så småninom fick reducera genom inhoppade Filip Bohman på nick efter inlägg av Sågänger till 3-1 strax efter detta sker kanske vår chans att ta oss tillbaka i matchen när deras målvakt boxar Jesper Strid rakt i huvudet utan att röra bollen i straffområdet solklar straff enligt oss samt deras målvakt som sa efteråt att det var nog straff när jag missade bollen  !

Vi fortsatte jag och hade ett par chanser genom Marcley och Noha men målvakten gör ett par bra  räddningar vid bägge målchanserna .

4-1 kommer sedan pga av vår offensiv för att kvittera var för stor och försvaret lämnades lite själva .

Vi gratulerar Oskarshamn samt fokuserar framåt och fredagens derby mot Torn och på vår hemmaborg är vi svårslagna .

/ LBK

Herr 5-1 (4-1) Lunds BK - FC Linköping !
2021-06-08 09:08

Sol , publik och "Krubban" trivdes i söndags och spelade ut hela sitt register och gick segrande i matchen mot Linköping med 5-1 .

Detr kändes i luften att LBK var riktigt taggade inför uppgiften och visade direkt genom både löpvillighet samt ett bra passningspel att LBK bestämt sig för att ta 3 poäng denna dag .

Filip Pivkovski löper i djupled och får ett smörpass av Rebin och gör inget misstag utan 1-0 i 21 min , det rullade sedan på med massor av chanser till LBK och både Dardan Mustafa samt Filip Pivkovski gjorde 2 st mål vardera innan halvleken var slut genom många fina anfall som slutade i öppna mållägen .

På näthinnan finns dock Emirs utspark direkt till ett friläge Filip Pivkovski som rundade målvakten och placerade bollen i mål .

Linköping gjorde 2-1 på en skottretur och gav lite liv till matchen i första halvleken men för dagen var LBK för starka .

Andra halvleken skapade vi också en handfull chanser men bara inhoppande Noah Christoffersson lyckades med ett fint skott göra 5-1 .

Nu får vi blicka framåt till lördags matchen då vi möter serieledaren Oskarshamn borta.

Beröm till hela laget !

Stort tack till vår publik och de som jobbar runt matchen ni är ovärdeliga !

/ LBK

Biljettsläpp till våra hemmamatcher!
2021-06-03 13:04

Under kvällen idag (torsdag) alt fredag förmiddag kommer vi att kunna erbjuda biljetter till våra hemmamatcher via TicketCO, TicketCo

Gällande restriktioner gör att vi måste begränsa publikantalet för att kunna följa de anvisningar som råder.

Ettanfotboll » Det här gäller för publik vid Ettans matcher

Vi ber samtliga besökare att tänka på följande:

- tänk på distansering

- kom i god tid till matchen för att undvika köbildning

- förbeställ gärna från kiosken via Ticket CO

- Om du känner dig sjuk, stanna hemma!

Vid frågor kring biljetter och matcharrangemang hör av dig till Håkan Kerrén

P15 (Födda 06), 13/06 21:04
Dam, 13/06 20:17