Lunds BK-Assyriska IK 4-1 (1-0)
2021-11-25 13:27

Sista matchen för den fina säsongen som herrarna gjort i Ettan detta år mot Assyriska som var tvungna att vinna för att klara sig kvar i Div 1 .

Om någon var orolig innan att vi skulle ta denna matchen lätt så trodde alla fel utan det var proffsighet och inställningen i detta lag är att vinna fotbollsmatcher och jag tror att  både Åtvidaberg samt Torn gladde sig åt vårt resultat när det ropades ut i Åtvidaberg .

Otroligt nöjd med vår sista match och vi följde vår matchplan under stora delar , vi kunde faktiskt gjort fler mål tidigare i matchen tänker då mest på Nohas friläge med målvakten .

Säker seger och vi slutar på en 7:e Plats i Ettan 2021 .

Roligt att också en Akademispelare till gjorde debut Noel Jeppsson Jöner född -2005

/ LBK

Lindome-LBK 3-0 (2-0)
2021-11-20 10:30

En slätstruken historia från LBK denna gång men det som gladde var att 2 st till av våra ungdomar fick göra debut i A-laget Noha Zaar samt Emil Asklund från vår -04 kull , även Ahmed -04 fick starta matchen för Rebin hade ryggproblem alla skötte sig utmärkt nu ser vi fram emot avslutningmatchen hemma . / LBK

Vårt P15 är Sverige femma 2021!!
2021-11-08 21:05

LBK P15 gjorde en imponerande insats i SEF Trophy och slutade 5:a av 32 lag. Samtliga 16 allsvenska föreningar var representerade samt 13 från superettan. Av dessa var det enbart BP, IFK Göteborg, Häcken och Hammarby som lyckades placera sig före oss. Vi åkte i kvarten ut 2-1 mot Brommapojkarna som vann hela cupen och blev SM-vinnare. Vi har således 27 av 32 lag efter oss och blir även bästa Skånelag.

==LBK P15s resultat==
Gruppspel:

LBK-Karlslund 1-0

LBK-Djurgårdens IF 3-1

LBK-IF Elfsborg 0-5 (redan klara för A-slutspel)

A-slutspel:
LBK-Jönköpings södra 4-0 (A8-del)

LBK-IF Brommapojkarna 1-2 (A-kvart)

LBK-Östers IF 1-0 (match om 5-8)

LBK-AIK FF 2-1 (match om 5e)

Vi är oerhört stolta över killarnas insats och hur de håller nivån uppe och tex med 6 matcher i benen vänder underläge och slår AIK i sista. Vi matchar inte bara toppakademierna fotbollsmässigt utan även fysiskt och mentalt!

Många under cupen fick upp ögonen för LBK och var väldigt imponerande hur vi slog den ena toppakademin efter den andra. Välförtjänt beröm till killarna som gör en kanonturnering :)

Lunds BK U17 seriesegrare i Div 1
2021-11-08 20:08
18 vinster 4 oavgjorda och bara 2 förluster på seriens 24 omgångar!

Efter en lång serie, står vårt U17 lag till sist som seriesegrare. Redan i nästsista omgången var det klart, i bortavinsten mot Bjärred. Serien leddes från start in i mål, starkt. Nyckeln låg i starka prestationer mot Varbergs BOIS där grabbarna tar alla 6 poäng i dubbelmötet. Man visar att 5:e platsen i Sverige förra året, inte var en tillfällighet.

Säsongsavslutningen:

I seriens sista match möter vi Landskrona BOIS på hemmaplan. Trots flera roterande spelare till både A-lag och U19 visade man att bredden är fantastisk. LBK levererar högt tempo, fina kombinationer och solid defensiv i det som blir en 5-0 vinst. Samtidigt som det var punkt för serien, så var det första avstampet i den uppladdning som nu tar vid och kommer att kulminera i 2 kvalmatcher för spel i Allsvenskan. Matcher mot GAIS och IFK Värnamo varav en kommer att bli hemmamatch på Arenan. Vi hoppas på stort stöd! Håll ögonen öppna i de sociala kanalerna när, var och hur! Framåt LBK!

Cuper & läger