F16 (Födda 03-04)

Välkommen till Lunds BK F-03/04
Du har nu kommit till hemsidan för Lunds BK F-03/04.
Vi är ett glatt gäng som lägger stort fokus på fotbollen. Inom LBK finns det en tydlig profil för både tränar och spelarutveckling.
Vårt mål är att alla som spelar hos oss ska kunna ges utmaningar utifrån sina förutsättningar och på detta sätt skapa individuell utveckling samt ge en glädje för fotbollen.

Att känna att man är en del av gruppen är väldigt viktigt för oss därför värnar vi mycket om känslan om tillhörighet och att det ska vara roligt att träna och spela match.

Från och med 2020 har vi gjort en sammanslagning mellan denna grupp och damlaget med fokus på breddutveckling. Detta arbete påbörjades redan under 2019 och vi såg en mycket en mycket positiv utveckling både på individ- samt gruppnivå.

Vi tränar två - tre gånger per vecka. Utöver vanligt seriespel kommer vi även att anmäla oss till olika cuper, och det är bara att hålla koll på denna sida för att veta vad vi gör.

Är du sugen på att spela fotboll då är du varmt välkommen att provträna med oss!

Välkommen!

Håkan Kerrén
hakan.kerren@gmail.com

Guld i Harlösaspelen för flickjuniorer
2020-01-19 11:04

Så grymma ni är tjejer!

Guld i Harlösa spelen, flick junior klassen! Efter gruppen där vi slutade på en 4e plats, så väntade semifinal mot grupp ettan Vinslöv. Väl där så gör vi det vi ska, krigar på och går vinnande ur striden efter en tight sudden death...nu väntar final! I finalen väntar Vinslöv2, ett lag som vi slog i gruppen. De tar ledningen med 1-0 ganska tidigt i matchen men vi tar oss tillbaka till 1-1. Med 15 sekunder kvar av matchen får vi frispark i offensivt läge, Agnes lägger upp bollen och sätter den stenhårt i bortre gaveln! GULD! Alla stormar planen och hoppar rundor i en glädje eufori, vilken prestation! Ni ska vara stolta tjejer, det här gjorde ni mycket bra...som ett lag!

Tack för showen, lite väl spännande men förbannat härligt!

/ Micke, Håkan och Kroon

Referat: Lunds BK - Vinslövs IF
Stark insats idag!
2019-05-11 21:06
Det är svårt att vara glad när man inte vinner men om man förlorar på det sätt som vi gör idag då har man inget att vara uppgiven för, vi möter ett Vinslöv som spelar väldigt fin fotboll.
Innan matchstart gör vi som vanligt och sätter upp vår spelplan där vi går igenom viktiga delar och idag följer vi i stort sett allt till punkt och pricka. Vi kämpar som ett lag i 90 minuter med positiv förstärkning till varandra, vi hittar fina kombinationer och gör det under långa stunder jobbigt för våra motståndare.
Vid flera tillfällen kommer vi runt på kanterna men tyvärr fyller vi inte på in i boxen vilket gör att många målchanser går om intet.
Idag gör alla ett mycket bra arbete som ni kan vara stolta över!
Vårt mål kommer genom ett fint spel där Julia finner en framrusande Fanny som kan trycka in en kvittering. Vi har som sagt många chanser till att vända denna match men om vi fortsätter på detta vis då kommer vändningen.
Referat: Lunds BK - Fortuna FF
Vikten av att ge allt
2019-04-28 17:59
Idag tog vi emot Fortuna ett lag som alltid ger bra motstånd och är bollskickliga. För att vi skulle kunna få resultatet med oss var det viktigt att alla verkligen gav allt för varandra.
Inledningsvis tar vi tag i matchen och vi spelar mkt bra, ett spel som tidigt ger oss fina målchanser samt att vi arbetar bra i återerövringen. Tidigt tar vi ledningen med 1 - 0 genom en fin hörna av Olivia som skruvar sig in i den bortre burgaveln, detta mål följs upp av 2- 0 genom en fin hörna från Agnes som Julia galant möter upp och styr in i mål. Fram tills nu går allt mkt bra och det känns som vi vill mer men då börjar vi slarva, vi jobbar inte lika mycket i presspelet och vi låter motståndarna få allt mer yta. I halvtid har vi tappat en fin ledning till onödiga 2-2.
Dessvärre så fortsätter andra halvlek som den första slutade och Fortuna gör snabbt två mål, vi lyckas kämpa in ett kvitterande mål genom en fin aktion av Johanna T. Fler mål från vår sida blir det inte utan resultatet rinner iväg.

Referat: Husie IF - Lunds BK
Tuff utmaning
2019-04-22 16:48
Vi stod inför en tuff uppgift då vi mötte Husie på bortaplan och dessvärre med bara 11 spelare. Solen sken och det var varmt och fyra spelare hade match i benen sen igår. Vi sätter ändå en plan för hur vi ville att matchen skulle genomföras. Vi följde vår plan till punkt och pricka och i halvtid stod det 1-0 till Husie, här kände vi av att vi saknade avbytare men humöret är fortsatt på topp. Under andra halvlek började vi bra men ganska snabbt tog orken slut.
Ett stort tack till er alla som var med och som på bästa sätt genomförde dagens match, alla vi ledare är mycket imponerade av ert engagemang och lagkänsla.

Ett stort tack till Nelly som ställde upp och vaktade målet!

Cuper & läger