P16 (Födda 05)

Välkomna till Lunds BK P16
Paussnack under spelträning

Välkommen till sidan för Lunds BKs pojkar födda 2005.

Vi är drygt 48 stycken spelare och fem tränare (Daniel, Adam, Pierre, Tobias och Andrew). Vår vision är att kunna utbilda och utveckla samtliga spelare, såväl på som utanför planen.

Under säsongen 2021 kommer vi att delta med ett lag i P16 Nationell Grupp 2 och P16 Skåneserie A.

För träningstider, se fliken KALENDER.

Vill ni komma i kontakt med oss tränare, se fliken KONTAKT.

Med vänliga hälsningar,

Tränarstaben

Kvintett av lagkaptener
2021-05-14 12:50
Fyra av fem kaptener på plats på fredagens träning. Josef saknades på träningen.

Tränarstaben har valt ut årets lagkaptener. Det är ett femdelat uppdrag för Eddie, Edvin, Emin, Sebbo och Josef.

Tränartillskott till vårt lag!
2020-12-12 21:42
En ytterligare härlig rekrytering är gjord på tränarfronten!
Vi hälsar 23 årige Adam Asmundsson välkommen till oss,

Bakgrund,
Utbildning: kandidatexamen i sport management (idrottsvetenskap)
Jobb/sysselsättning: terminalarbetare Postnord
Spelarkarriär: Södra sandby (ungdom) Lunds BK (ungdom)Södra sandby (Senior)
Tränarkarriär: Södra Sandby (ungdom, huvudtränare) Emmaboda IS (senior div 5, ass tränare) Lunds BK U17 pojkallsvenskan (senaste uppdrag, ass tränare).
Serieseger i sydvB, Vinst med 4-3 borta i seriefinalen mot Vellinge
2020-10-10 09:02
Jubel i gänget!!
Vi avslutar sydvB som obesegrade genom hela serien, (inkl vårens serielösa), detta var LBKvit 16e raka seger!!
Som avslutning mötte vi Vellinge IF borta. En tuff borta match, sen fredag kväll som laget var spända inför. Vi visste att en vinst, lika eller förlust med max 4 mål skulle ge oss en serieseger!

Vellinge var sugna på att ställa till det för oss, dagen till ära hade Vellinge valt att ta med 7 av sina ordinarie SkåneA spelare. Ett "grepp" som vi vant oss vid att hantera då en del lag ofta gör så då man skall möta just Lunds BK.
Vi ser det dock som en grym möjlighet att få möta duktiga spelare, mäta sina krafter och växa med uppgiften. Det kan man minst sagt säga att vi gjorde i gårdagens final!!!!!!

Det började dock inte så lysande! Tjoff tjoff så stod det 3-0 till Vellinge efter 12 minuter!
Vi var tagna av stundens allvar det kunde vi klart konstatera! MEN !
Sen kom vändningen och den gott folk gick inte av för hackor!

Att ta sig samman på detta sätt, mentalt nedbrutna till att uppträda som hänsynslösa monster, trots sjukt underläge på planen är en bedrift som vi kommer att tala om länge!!
Trots att laget missar en straff, dunkar vi in 1, 2,3, och 4 mål!
Laget tog totalt över matchen, började spela den fotboll vi kan och övar på, Vi var oerhört starka, visade en mental karaktär som närmast kan liknas vid "superhjältar"! Vårt fysiska övertag fick vi uppleva igen då motståndaren stod på knäna sista 20.
Vellinges tränare "slet sitt hår" ungefär som matadoren i Ferdinand, men han kunde inget annat göra än att beskåda faktumet att LUNDS BKvit var det bättre laget och vann mycket rättvist.

Vinsten i serien är en framgång för hela vår drygt 40 manna starka trupp! Alla har bidragit till framgången, Den ide vi har att alla tränar med alla, gynnar och utvecklar alla!!!

Vi tackar Vellinge och övriga lag för matcherna i serien,
det har i huvudsak varit schyssta och korrekta ledare och spelare vi fått träffa på, vilket vi i Lunds BK är glada för! Vi ser fram emot att få mötas igen, kanske i träningsmatcher framöver.

kör hårt alla! / Tränarna Lunds BK

Vill du spela med LUNDS BK, P 15?
2020-09-26 19:35
laget 2020
Vi får kontinuerligt frågor om provspel i vårt lag.
P15 välkomnar alla som är ambitiösa fotbollsspelare,

Är du en seriöst satsande fotbollskille så är du välkommen att ta kontakt med oss.
Vi förväntar oss att du kan träna 3-4 dagar i veckan, att du är i god kondition så att du hänger med i vårt tempo.
Vårt lag håller på att förbereda sig för att spela den nationella serien nästa år, vi kommer även att ha ett eller två lag i skåneserien, samt i A.
Tränarstaben består av välutbildade tränare både civilt och inom Svff utbildningsnivåer (se kontakt).

Vill du börja träna hos oss, kontakta huvudtränaren Daniel.

Välkomna!!