SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
P13 (Födda 08)

Träningstider
Måndagar 18.30 - 20.00
Onsdagar 18.30 - 20.00
Torsdagar 18.30 - 20.00
 
Målvaktsträning: Tisdagar 18.45-19.45
 
Lunds BK P08 är ett härligt gäng bestående av runt 50 fotbollskillar! Lagets ledord är: respekt, laganda, sportslighet och grit. Vi strävar hela tiden efter att ha roligare och utvecklas. Vi har en tydlig spelidé som gynnar spelarnas utveckling. Vi arbetar långsiktigt med individuell och lagets utveckling. Ledarna arbetar hårt för att erbjuda den bästa miljön att spela fotboll i! 
 
Vi välkomnar alltid nya spelare! 
Vill ni prova på är det bara att höra av sig till
Calle Stödberg: calle.stodberg@gmail.com, 0734121017
 
Lagets instagram:
 
Följ oss i Min Fotboll
 
Vinterns träningstider m.m.
2021-10-12 16:00

Hej, 

 

Efter en del vändor fram och tillbaka ser det nu ut som det är helt klart att vi kommer behålla våra nuvarande träningstider under vinterhalvåret. Vi utgår från att vi kommer träna dessa tider:

 

Måndagar 18.30-20.00 på plan 4

Onsdagar 18.30-20.00 på plan 4

Torsdagar 18.30-20.00 på centrumplanen

 

Dessa planer kommer gälla from 25e oktober, dvs vi kör på gräs nästa vecka också. 

 

Vi spelar sista serieomgången nu till helgen. Det blir sista matcherna med "liten 9-manna". Efter det blir det "stor 9-manna" - lite större plan, storlek 5 på bollarna och 11-manna mål. Helgerna fram till Gais Open kommer vi spela några träningsmatcher. Vi kommer också spela någon internmatch, antagligen på ordinarie träningstid.

 

Det blir såklart lite färre matcher under vintermånaderna, men vi har som vanligt lag anmälda i Höllvikens vinterserie som drar igång i november. Det innebär 8 matcher under vintern per lag och sen en dag med slutspel nere i höllviken någon i mars.

 

Vi kommer också under vintern köra träningspass på söndagar. De veckorna vi inte spelar match. Där vi fokuserar på löpteknik, snabbhet, koordination, liknande den träningen vi höll när planen var stängt för någon vecka sen. Mer info om det senare.

 

/Ledarna

 

 

Streamen från MFF matchen och övriga...
2021-08-20 11:23

Hej, 

 

Vi spelade ju match igår på träningstiden mot MFF och spelade in matchen med Veo kameran. När vi filmar med Veo kameran kan man ju inte se streamen som vanligt i Min Fotboll appen, men för er som ändå vill kolla i efterhand på matchen eller highlightsen så skapade vi en sida MATCH STREAMS här på laghemsidan där vi lägger upp Veo streamsen. Så när ni är på en match där VEO stativet är uppsatt så kommer vi lägga upp matchen här på laghemsidan.

 

/Ledarna

Snart säsongsstart
2021-07-22 09:59

Hoppas ni alla njuter av sommaren!

 

Det börjar dra ihop sig lite smått för säsongsstart och vi är i full fart med planeringen. Här är lite kort info om det:

 

- Träningarna startar första veckan i augusti. Vi tränar på samma tider som i våras och första träningen är måndagen den 2a augusti.

 

- Seriespelet startar helgen 7-8 augusti och spelas fram till 16-17 oktober. Vi har 4 lag i seriespelet. Alla matcher ligger i SportAdmin och MinFotboll appen. Vi kommer snart skicka kallelser till de första omgångarna.

 

/Ledarna

Inför seriespelet
2021-04-15 13:51

Det börjar dra ihop sig till seriespel! Seriespelet i vår är planerat att starta 1a maj! Det finns ju dock fortfarande covid-restriktioner som gör att vi inte får spela matcher. Ingen vet hur länge dessa gäller. Beslut tas i princip från vecka till vecka...

 

För att vara förberedda när restriktionerna släpper så är i

hela seriespelet planerat och finns i kalendern! Vi kommer skicka kallelser till de första omgångarna för att just vara redo, men såklart kommer vi meddela när restriktionerna mot matcher släpper.

 

Eftersom vi är P13 nu så finns resultat och tabeller i serierna och vi spelar i 12 lagsserier. Det har gjorts en del förändringar i seriespelet jämfört med vanliga år:

 

- Omgångarna (1-3) som vanligtvis spelas i april är flyttade till dels mitten av serien och efter när vanligtvis serien är slut. Sista serieomgången är helgen 3-4:e Juli. Vi har dock tidigarelagt en del matcher i slutet av serien för vi antar att en del åker till sommarstugor och annat!

 

- Vi spelar också matcher i Kristihimmelsfärd helgen, som vanligtvis är spelledigt för att lag ska kunna spela cuper.

 

- Helgen 5-6e juni är dubbla omgångar! En del av de matcherna är dock flyttade till veckodagar!

 

Så... antingen blir det väldigt mycket rolig fotboll snart...eller så får vi vara fortsatt tacksamma att få träna vidare... 

 

/Ledarna 

 

 
Huvudsponsor
Guldsponsor
Silversponsor
Cuper & läger
Stöd Lunds BK via
Sociala medier