P14 (Födda 08)

Onsdagar 18.15 - 20.00
Torsdagar 18.15 - 20.00
Fredagar 17.00 - 18.30*
(* Kallelse skickas till denna träning)

Målvaktsträning: Onsdagar 18.45-19.45

Hösten 2022 har vi fyra lag i seriespel - Ett lag i Skåneserie A, 2 lag i Sydvästra A och 1 lag i sydvästra B

Lunds BK P08 är ett härligt gäng bestående av runt 60 fotbollskillar! Lagets ledord är: respekt, laganda, sportslighet och grit. Vi strävar hela tiden efter att ha roligare och utvecklas. Vi har en tydlig spelidé som gynnar spelarnas utveckling. Vi arbetar långsiktigt med individuell och lagets utveckling. Ledarna arbetar hårt för att erbjuda den bästa miljön att spela fotboll i!

Är ni intresserad av provträning är det bara att höra av sig till
Calle Stödberg: calle.stodberg@gmail.com, 0734121017

Lagets instagram:

Följ oss i Min Fotboll

Upphittade kläder
2022-09-19 15:46

Vanligtvis när någon glömmer kläder/utrustning så hamnar det i en "Upphittad saker låda" i bollförrådet som killarna kan leta i. Är vi säkra på att kläderna tillhör vårt lag brukar vi lägga dem o vår egen bur. Vi behöver rensa där nu och förnärvarande finns dessa plagg på bilderna som vi ej vet vem de tillhör, plus några plagg som är namnade. Det finns också ett gäng handskar sen förra vintern...

Kolla igenom bilderna och hojta till om det är era kläder. Vi ska be spelarna kolla också, men snart läggs dem i allmänna lådan.

Matcher till helgen
2022-09-04 20:46

Hej alla!

Vi får lite frågor om kallelser till matcherna för helgen som kommer! Tyvärr är två av våra fyra matcher uppskjutna då motståndarna fått förhinder. Rosengård skulle på cup till Italien och möta Lazio och Skanör/Falsterbo har majoriteten av truppen iväg på konfirmationsläger.

De matcherna kommer planeras in längre fram (antagligen vardagsmatch eller efter sista serieomgången) så totalt sett blir det inte färre matcher, men just till helgen blir det antagligen vila för många killar.

Veckan som kommer
2022-08-28 10:37

Hej alla!

Vi är inne i en härlig period nu med mycket fotboll, skönt väder och oftast gräsplaner som är finfina ⚽ Vi lirade fyra matcher igår, bra spel och inställning överlag!

Lite bilder på Instagram som vanligt. Sjöbo och Åkarp matcherna filmades och finns så fort de är färdig-uppladdade här

Idag är ett stort gäng på STU (zon-samling) i Sandby.

Det är lite små ändringar i veckan som kommer:

• Imorgon (måndag) har vi träning som vanligt. För de som spelat både match+STU kör vi lättare teknikträning, men känner man sig för sliten i huvudet eller kroppen så stanna hemma och vila!
  • Onsdag ingen träning. Vi kollar istället när A-laget spelar mot superettan laget Norrby i svenska cupen! Vi skickar kallelse med info. Kul om så många som möjligt kommer och stöttar A-laget. Vinst i denna och det blir gruppspel mot antagligen Allsvenska lag!
  • Torsdag träning som vanligt
  • Matcherna spelas fredag och lördag denna veckan!

Säsongsstart
2022-07-27 11:10

Hej alla!

Hoppas ni haft en skön sommar! De flesta av er var ju med i Göteborg under Gothia Cup och hoppas också ni återhämtat er och är taggade för mer fotboll!

Vi drar igång säsongen nästa vecka med träningar för er som är tillgängliga! Vi tränar på samma tider som i våras. Detta kommer gälla till slutet av oktober då vi går på vinterschemat! Första träning nu på måndag 18.15-20.00.

Själva seriespelet börjar helgen 20-21 augusti. Vi kommer under hösten kalla till match ca en vecka innan matcherna, men i princip spelar man varje helg så var redo. Vi har fyra lag i seriespel i höst. Ett lag i skåneserie  A. Två lag i sydvästra A och ett lag i sydvästra B. För att komma i form och förbereda oss för serien kommer vi spela lite träningsmatcher de två helgerna innan!

Vi får medaljer nu för serierna i våras. Laget i skåneserien fick ett brons, laget i A-serien ett silver och laget i B-serien fick också silver. Vi delar ut medaljerna på träningarna och de som spelade flest matcher i de olika lagen får dem.

För er som är med på STU är första sanningen 28e augusti.

Nu kör vi!

Lunds BK, 19/09 14:48