P13 (Födda 08)

Torsdagar 18.30 - 20.00
Söndagar 10.20 - 12.00

Målvaktsträning: Onsdagar 19.30-20.15

Lunds BK P08 är ett härligt gäng bestående av runt 50 fotbollskillar! Lagets ledord är: respekt, laganda, sportslighet och grit. Vi strävar hela tiden efter att ha roligare och utvecklas. Vi har en tydlig spelidé som gynnar spelarnas utveckling. Vi arbetar långsiktigt med individuell och lagets utveckling. Ledarna arbetar hårt för att erbjuda den bästa miljön att spela fotboll i!

Vi välkomnar alltid nya spelare!
Vill ni prova på är det bara att höra av sig till
Calle Stödberg: calle.stodberg@gmail.com, 0734121017

Lagets instagram:

Inför seriespelet
2021-04-15 13:51

Det börjar dra ihop sig till seriespel! Seriespelet i vår är planerat att starta 1a maj! Det finns ju dock fortfarande covid-restriktioner som gör att vi inte får spela matcher. Ingen vet hur länge dessa gäller. Beslut tas i princip från vecka till vecka...

För att vara förberedda när restriktionerna släpper så är i

hela seriespelet planerat och finns i kalendern! Vi kommer skicka kallelser till de första omgångarna för att just vara redo, men såklart kommer vi meddela när restriktionerna mot matcher släpper.

Eftersom vi är P13 nu så finns resultat och tabeller i serierna och vi spelar i 12 lagsserier. Det har gjorts en del förändringar i seriespelet jämfört med vanliga år:

- Omgångarna (1-3) som vanligtvis spelas i april är flyttade till dels mitten av serien och efter när vanligtvis serien är slut. Sista serieomgången är helgen 3-4:e Juli. Vi har dock tidigarelagt en del matcher i slutet av serien för vi antar att en del åker till sommarstugor och annat!

- Vi spelar också matcher i Kristihimmelsfärd helgen, som vanligtvis är spelledigt för att lag ska kunna spela cuper.

- Helgen 5-6e juni är dubbla omgångar! En del av de matcherna är dock flyttade till veckodagar!

Så... antingen blir det väldigt mycket rolig fotboll snart...eller så får vi vara fortsatt tacksamma att få träna vidare...

/Ledarna

Info om träningar framöver
2021-03-29 09:23

Hej!

Denna vecka kör vi träning enligt:

Måndag 18.30-20.00 - Press/täckning tema

Onsdag 18.30-20.00 - Champions League tema

Torsdag ingen träning

Söndag ingen träning

Veckan därpå tränar vi som vanligt!

From 12:e april kommer vi gå på sommarträningschemat! Det preliminära schemat som är gjort lutar åt att vi behåller samma träningsdagar och tider. Vi återkommer snart när det är helt spikat.

Ha en skön påskvecka!

Summercampen
2021-03-24 17:27

Det börjar bli hög tid att anmäla till LBKs summer camp ifall killarna ska gå. Info finns på

summercamp . Enligt den sidan börjar det bli fullt. Det är sista året för killarna i laget att gå nu och det har varit uppskattat föregående år. Fördelen med LBKs summer camp är att det inte bara är fotboll, utan de provar på andra aktiviteter och åker tex och badar någon dag.

Föräldramötet och presentationen
2021-03-22 09:26

Tack för medverkan på det digitala föräldramötet igår!

Presentationen från mötet finns här på vår laghemsida under dokument . Ni som missade mötet får gärna kolla igenom den. Finns frågor angående det vi gick igenom igår är det bara att höra av er.

Hälsningar Calle