SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
P14 (Födda 08)

Träningstider
Måndagar 18.15 - 20.00
Onsdagar 18.15 - 20.00
Torsdagar 18.15 - 20.00
Fredagar 17.00 - 18.30* 
(* Kallelse skickas till denna träning)
 
Målvaktsträning: Onsdagar 18.45-19.45
 
Lunds BK P08 är ett härligt gäng bestående av runt 60 fotbollskillar! Lagets ledord är: respekt, laganda, sportslighet och grit. Vi strävar hela tiden efter att ha roligare och utvecklas. Vi har en tydlig spelidé som gynnar spelarnas utveckling. Vi arbetar långsiktigt med individuell och lagets utveckling. Ledarna arbetar hårt för att erbjuda den bästa miljön att spela fotboll i! 
 
 
Är ni intresserad av provträning är det bara att höra av sig till
Calle Stödberg: calle.stodberg@gmail.com, 0734121017
 
Lagets instagram:
 
Följ oss i Min Fotboll
 
Säsongsstart
2022-07-27 11:10

Hej alla!

 

Hoppas ni haft en skön sommar! De flesta av er var ju med i Göteborg under Gothia Cup och hoppas också ni återhämtat er och är taggade för mer fotboll!

 

Vi drar igång säsongen nästa vecka med träningar för er som är tillgängliga! Vi tränar på samma tider som i våras. Detta kommer gälla till slutet av oktober då vi går på vinterschemat! Första träning nu på måndag 18.15-20.00.

 

Själva seriespelet börjar helgen 20-21 augusti. Vi kommer under hösten kalla till match ca en vecka innan matcherna, men i princip spelar man varje helg så var redo. Vi har fyra lag i seriespel i höst. Ett lag i skåneserie  A. Två lag i sydvästra A och ett lag i sydvästra B. För att komma i form och förbereda oss för serien kommer vi spela lite träningsmatcher de två helgerna innan!

 

Vi får medaljer nu för serierna i våras. Laget i skåneserien fick ett brons, laget i A-serien ett silver och laget i B-serien fick också silver. Vi delar ut medaljerna på träningarna och de som spelade flest matcher i de olika lagen får dem.

 

För er som är med på STU är första sanningen 28e augusti.

 

Nu kör vi!

 

/Ledarna 

 

 

Sommar
2022-06-28 11:41

Hej alla!

 

Hoppas ni haft en skön midsommar och får en härlig sommar! Vi ledare vill tacka för presenten vi fick av er föräldrar i samband med avslutningen förra veckan. Det är kul ni uppskattar det vi gör. Det är en fantastisk grupp killar, som vi har väldigt roligt ihop med 😉 men såklart får man extra energi när ni och killarna visar uppskattning!

 

Vi har ju lite sommarledigt nu och tanken är att hålla uppe från träning hela juli. Många av killarna behöver vila både huvud och kropp från fotboll och det är bara ut och kicka boll på trädgården/gatan/stranden istället när lusten kommer...

 

En stor del av truppen ska ju med till Gothia och för er lägger vi antagligen in nån träning veckan innan, ifall ni är hemma. Ni andra får stötta oss på håll!

 

Tanken är att dra igång träningen för fullt första veckan i augusti. Vi får reda på nästa vecka vilka serier vi spelar och när de börjar. Förutom Skåneserien, försöker vi få 2 lag i Sydvästra A-serien och 1 lag i sydvästra B serien, vi är dock inte garanterade det, eftersom det också baseras på vårens resultat. Vi får besked senast måndag.

 

Vi planerar för fullt träningsmatcher innan serien startar, men kan inte boka definitivt innan vi vet vilka helger som är lediga. Ni kommer få kallelser närndet närmar sig!

 

- Sommarhälsning från ledarna!

 

 

Vi kör träning imorgon
2022-06-05 21:26

Hej alla! 

 

Vi kör träning imorgon även om det är röd dag för de som är hemma och vill spela lite fotboll! Har ni familjer planer på att fira nationaldagen dagen istället ska det så klart gå före 🇸🇪

 

/Ledarna 

Viktigt - speciell vecka...
2022-05-31 12:49

Hej alla!

 

Denna vecka är lite speciell vad gäller träningar! Vi är tvungna att använda vår träningsplan på torsdag för en match mot Rosengård vilket gör att vanliga träningen är inställd. Vi har dock fått en plan på Korpenområdet så vissa kommer få kallelse till träning ändå. Får man inte den kallelsen så får man en kallelse till vår fredagstid istället. Vilka som får vilken träning beror på när man spelar match. Vi undviker träning dagen före/efter match pga belastning.

 

Summering

  • Onsdag - träning som vanligt 
  • Torsdag - ingen träning om man inte får en kallelse
  • Fredag - ingen träning om man inte får en kallelse

 

/Ledarna 

 

 

 

 
Huvudsponsor
Guldsponsor
Silversponsor
Cuper & läger
Stöd Lunds BK via
Sociala medier