SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
Dam

Lunds BK Dam 2021

Truppen idag består av ca 40 spelare, med ett åldersspann från 16-30 år. 2021 spelar A laget i i div.3, med många intressanta matcher och utmaningar!

Målet och syftet med vår verksamhet är att trivas ihop och samtidigt ha ett kontinuerligt lärande, lärande från såväl matchspel som från träning. Där fokus ligger på laget före jaget, med ett inkluderande synsätt och god kamratanda!

Vi tränar under säsong 3 dagar i veckan, inne på arenan(centrumplanen). De dagar vi tränar är Måndag, Onsdag och Torsdag kl. 18.30 - 20.
Utanför säsong så tränar vi två gånger per vecka, träningsdagarna är då måndagar och onsdagar 18:30 - 20:00 på centrumplanen, Klostergårdens IP.
Vi välkomnar alltid nya spelare, så är du intresserad av vår verksamhet så är det bara att slå en signal eller skicka ett mail till någon av våra huvudtränare Mikael Törnqvist eller Peter Ahlin.
 
Välkommen till oss i Lunds BK!
 
Mikael Törnqvist 
0707-944215
micket7707@gmail.com
 
Peter Ahlin
0733-485229
Referat: Trelleborgs  - Lunds BK
Dimmigt värre
2021-10-11 15:36

En dimmig tillställning som var mycket svår att se! Glädjande var att vi var de som såg bäst och vann med 4-2, bra jobbat tjejer! En skön seger som vi tar med oss mot nya utmaningar! 

Referat: Husie IF - Lunds BK
En skön söndag...
2021-10-05 11:44

Dagens motstånd stod Husie för, ett lag som är påväg uppåt i tabellen!

Vi tog tag i takstpinnen direkt och satte upp ett bra tempo direkt, sen släppte vi aldrig in motståndet. Vi spelade mot ett mål i 90 minuter, ägde boll och styrde matchen så som vi ville. Vi börjar bli trygga nu och tro på den kapasitet som finns i truppen, vilket speglar vårt sätt att hantera de utmaningar vi ställs inför. Trots 5st borta från matchen mot Malmö så gör vi jobbet och tar oss an denna uppgift på ett optimalt sätt, det tyder på en fin bredd i truppen där alla har en viktig roll i den process vi befinner oss i. 

Nu är det viktigt att vi tar en utmaning i taget, fokuserar och är 100% där och då! Vi får aldrig släppa över taktpinnen till våra motståndare, vi ska alltid avgöra utgången av vår insats. Ny träningsvecka med spelledigt i helgen, sen kör vi vidare mot nästa helgs fest!

 

Matchen slutar med 5-1 seger men med smak på mer...

 

Bra jobbat tjejer, tillsammans är vi alltid starkast! 

Referat: Lunds BK - Malmö FF
Vi närmar oss...tålamod!
2021-09-27 09:05

WOW! Vilken insats vi gör idag, pressar Malmö under 90 minuter. Vi följer vår matchplan till 100% och det visar sig också på plan, vi stör Malmö rejält och hade mycket väl kunnat vinna denna tillställning. Vi har 1-1 i 60 minuter och 2 frilägen under denna period, vi är där och nosar på den nivå som vi vill vara på! Vi tar med oss så mycket från denna match, som vi ska fortsätta arbeta på och applicera i framtida drabbningar. Fortsätter vi spela på denna nivå och är ödmjuka inför det som komma skall, då är framtiden ljus för oss i Lunds BK! 

Ni visar en otrolig moral och fighting spirit, något som genomsyrar allt vi gör! Det blir så tydligt att vi gör denna resan tillsammans som ett lag, där alla bidrar och underkastar sig processen som vi är i. Vi pratar om den resa vi är ute på tillsammans, och vi är en bit på vägen men har många meter kvar att springa! Sträck på er tjejer, ni ska stå enade och rakryggade precis som ni gjorde i denna drabbning. Vi gör en gedigen och rejäl match idag men nu är vi färdiga med denna match, fler matcher väntar och vi ska visa vad vi vill!

Ny träningsvecka sen fest på lördag igen, då ska vi bjuda på samma inställning och krig som vi gjorde idag! Tack tjejer för att ni är så grymma karaktärer och fotbollsspelare!

 

Tillsammans är vi starka!!!

Referat: BK Höllviken - Lunds BK
Handbromsen släppt!
2021-09-19 12:26

Dagens match var mot Höllviken, ett lag som slirar i serien men som ska tas på största allvar! 

Vi pratar om att sätta högsta fart direkt, spela vårt spel och ta tag i taktpinnen! Vilket alla gör med bravur, alla håller sig till det vi pratat om och det visar sig med ett fantastiskt spel! Vi styr allt under hela matchen och våra motståndare slår ifrån sig hela tiden, vi trycker och trycker där de inte hänger med alls. Idag släpper vi äntligen handbromsen och visar hur vassa vi är, ingen håller igen och då är vi precis så här bra! Målen rullar in på alla olika sätt, där vi rullar ut motståndet på bästa sätt. Slutresultatet stannar vid 12-1 till oss, äntligen sätter vi våra lägen! 

Nu är det en viktig träningsvecka med fest på lördag, en fest där vi dukar bordet! Tack tjejer, tack för att ni visar vad vi verkligen är kapabla till! Ni är grymma! 

 
Huvudsponsor
Guldsponsor
Silversponsor
Cuper & läger
Stöd Lunds BK via
Sociala medier