Dam

Lunds BK Dam 2022 !

Truppen idag består av ca 25 spelare, med ett åldersspann från 16-30 år. 2022 spelar laget i i div.2, med många intressanta matcher och utmaningar!

Målet och syftet med vår verksamhet är att trivas ihop och samtidigt ha ett kontinuerligt lärande, lärande från såväl matchspel som från träning. Där fokus ligger på laget före jaget, med ett inkluderande synsätt och god kamratanda!

Vi tränar under säsong 3 dagar i veckan, inne på arenan(centrumplanen). De dagar vi tränar är Måndag, Onsdag och Torsdag kl. 18.30 - 20.
Utanför säsong så tränar vi två gånger per vecka, träningsdagarna är då måndagar och onsdagar 18:30 - 20:00 på centrumplanen, Klostergårdens IP.
Är du intresserad av vår verksamhet så är det bara att slå en signal eller skicka ett mail till vår huvudtränare Mikael Törnqvist.

Välkommen till oss i Lunds BK!

Mikael Törnqvist
micket7707@gmail.com

Sugen på att spela fotboll? Då är det Lunds BK Dam du ska komma till!
2022-09-26 11:38

Går du i tankar om att fortsätta spela fotboll men vet inte vart, kom då till oss I Lunds BK! Är du sugen på att ta upp din karriär igen, kom då till oss I Lunds BK! Vi är en förening och ett lag som vill mycket med fotbollen, erbjuda de bästa förutsättningarna och möjligheterna för dig som spelare! 2023 kommer innebära en "nystart" för damverksamheten och vårt äldre flicklag, så vill du vara med på denna resa är det bara att höra av dig och vara redo med dina fotbollsskor! Vi ser fram emot att träffa just dig, du som älskar fotboll så som vi gör! Så gör nu slag i saken och kontakta oss, ta med dig din kursare, kompis eller tidigare lagkamrat. Hoppas vi ses snart på klostergårdens IP! Vi lovar dig...du kommer inte bli besviken!

Kontakt damlaget:

Mikael Törnqvist

Micket7707@gmail.com

Så ta nu steget, steget över till oss I Lunds BK!

Referat: Lunds BK - Janstorp AIF
Skön seger, rättvis seger!
2022-05-02 12:05

Idag möter vi ett motstånd som sätter vår fina lagmoral på prov, detta genom att spela på ett ibland mindre polerat sätt. Det smällde bra och det var stundtals hårda tag, där jag är glad över att ingen kliver av planen allvarligt skadad.

Vi visar på hög lagmoral mär vi vänder ett 0-1 underlag till vinst 4-1. Vi lägger fokus på det vi ska och på så sätt straffar våra motståndare, med ett stundtals riktigt bra spel med många fina kombinationer över hela banan. Vi ligger tätt och är rejäla i det vi tar oss för, framåt börjar vi bli riktigt vassa nu! Ida C är upp på 8 baljor och där lär komma ännu fler under säsongen, riktigt bra Ida! Ni andra gör ett hårt arbete för att sätta upp Ida i dessa målchanser, som hon så fint förvaltar! Återigen så faller ingen ur ramen, alla håller sig till det vi vill! Bra tjejer!

Referat: Eskilsminne DFF - Lunds BK
Bra genomkörare
2022-04-03 19:12

Nu siktar vi på säsongen och seriepremiär nästa helg, DM är över för denna gången.

Ett bra genrep för oss nu när vi ska in i seriespel, där vi känner oss redo! Vi visar god lagmoral och krigar för varandra, detta är viktigt och det kommer vi ha nytta av i framtiden! Bra jobb idag tjejer, nu tränar vi i veckan sen är det dags på söndag...för seriepremiär 2022! Vi är redo!

Referat: Landskrona BoIS - Lunds BK
Gruppseger DM
2022-03-19 20:21

Vi åkte till Landskrona med vetskap om att 3 poäng skulle innebära gruppseger! Vi tar tag i taktpinnen direkt, styr och ställer direkt från start. Vi har mycket boll och pressar motståndarna högt, det är jakt över hela banan. Skulle tippa på ett bollinnehav på 70/30 till vår fördel, så som vi vill ha det! En bra genomkörare där vi kunde snurra runt på alla spelare som var med denna kväll i Landskrona. Vi var trygga i hur vi vill upträda, i vårt nya spelsystem. Bra insats från alla, extra kul med Sofie som gjorde debut och Sara som var med oss från F16 laget. Nu tar vi nya tag i nästa omgång av DM, sen är det dags för seriepremiär andra helgen i April! Nu närmar det sig...