PF10 (Födda 11)

Lunds BK P10 (födda-2011)

Måndagar: 17:15 - 18:30

Tisdagar: 17:15 - 18:30

Torsdagar: 18:30 - 20:00
Tjöjnummer
2021-05-16 16:46

Som skrevs tidigare idag startar seirespelet nästa helg. Som ett led i att vi nu börjat spela matcher igen så har frågor om egna matchtröjor (och nummer) kommit in.

Det är många som har eller är intresserad av att skaffa en egen tröja med nummer (och namn). Klubben/laget tillhandhåller dock som vanligt tröjor, så en egen tröja är inget krav. Dock så är shorts (vita) och strumpor (gula) något man måste tillhandhålla själv.

För att i den mån det är möjligt försöka säkra att vi har så många unika nummer som möjligt, kommer vi skapa en lista på de nummer som spelare i laget väljer att införskaffa själv (genom Inter Sport, Stora Bernstorp).

Väljer man ett nummer som ingår i vad klubben/laget tillhandahåller så innebär det att vi inte kan garantera att man får använda detta nummer alltid då vi med anledning av storlekar etc  eventuellt måste nyttja dessa. Dessa är nummer 2-14 (samt ett antal andra).

Har ni tänkt skaffa egen tröja, och vill öka sannolikheten för att nummret är unikt och med det att tröjan kan används varje match. Maila Johan på hedan00@hotmail.com för att få en översikt över vilka nummer vi har kännedom kring idag som är "upptagna".

Ni som redan har införskaffat en matchtröja, maila också Johan så att dessa nummer kan dokumenteras och att vi kan guida andra till att välja andra nummer.

För att ge exempel på "upptagna" nummer så vet vi att det idag i laget finns införskaffade tröjor med följande nummer: 10, 14, 19, 27, 80

Men kontakta Johan för att få en fullständig översikt.

MVH
Ledarna

Träningstider
2021-05-02 17:06

Måndagar: 17:15 - 18:30

Tisdagar: 17:15 - 18:30

Torsdagar: 18:30 - 20:00

Foton: Lagbild och personlig
2020-11-19 09:15
Hej
Många av er har säkert funderat på vad status är kopplat till de bilder som togs på laget för ett tag sedan.

Det visar sig att det har blivit lika struligt efter som det var under fototillfället......

Vi har vart i kontakt med ansvarig firma och om ni är intresserade av bilder, gör så här.

Skicka ett e-mail till: kundcenter@expressbild.se

Inkludera redan från början: Barnets namn, att det gäller Lunds BK födda 2011 samt eran adress dit bilderna skall skickas.

Där har ni en start för att initiera dialogen med dem, ni tar den sedan vidare själv med dem kring vilka bilder, format etc etc

MVH
Ledarna
Kvarglömda kläder