SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
P12 (Födda 11)
Lunds BK P-12 (födda 2011)

Träningstider - Klostergården

Måndagar: 18.30 - 20.00 Plan 4

Onsdagar: 17.00 - 18.30 Plan 3

Torsdagar 17.00-18.30 Plan 4

Fredagar 16.00-17.30 Korpenplanen

 

 
Information - blandat
2023-06-07 19:16
Träningsnärvaro April 2023

Går ut med lite smått och gott så här i sommarvärmen.

 

På bilden ser ni ett utdrag över träningsstatistik under April månad, det var något färre träningar än normalt men vi dock har ett antal 100%-are i gruppen!

 

Vad det gäller försäljningen av Sporttvätt så har de flesta både hämtat och sålt. Dock har vi ett antal kvar som behöver ta kontakt med Johan och hämta ut sina 10 flaskor. Det kommer också finnas extra flaskor då vi idag inte är fullt 48 stycken som säljer, så kan ni sälja fler så hör av er!

 

För de som är anmälda till Sölvesborgscupen så kommer mer info om detta i helgen eller början på nästa vecka.

 

Under träning/match är det viktigt att ha rikligt med vatten med sig när det är så varmt som det nu är vissa dagar, se till att killarna evt har med sig en extra flaska vatten.

 

Följ laget på Facebook: https://www.facebook.com/groups/486070468650184/ Här hanteras bland annat information kopplat till körningar, byte av tid för kiosk/matchvärd etc.

 

Följ laget på Instagram: lundsbk2011 hittar ni oss på :)

 

Som sagt, lite av varje idag!

LBK P12 - Information om körning/skjuts till matcher och cuper
2023-05-16 22:02

Information nedan för att underlätta den koordinering som ibland behövs för att kunna säkerställa att alla killarna kan komma till matcher och cuper.Nedan är information om ansvar och process.

  • Ansvaret ligger hos den som behöver skjuts att ordna detta med hjälp av andra föräldrar/vårdnadshavare.
  • Dvs ansvaret ligger ej hos ledare/föräldragrupp att koordinera detta.
  • Det är fortsatt bra att skriva i kallelsen att "skjuts behövs", men det flyttar inte ansvaret.
  • Det är också trevligt om de som har plats i sin bil gör en notering av det så underlättar det för de som söker plats.

Då undrar ni hur ni skall kunna lösa detta då ni kanske inte har allas kontakter!?I kallelsen för match/cup kan ni se vilka andra kompisar som skall vara med vid samma tillfälle och som med anledning av det blir målgrupp.Med den vetskapen går man in i sin SportAdmin app igen och via menyn navigerar man sig enligt följande: -> kontakter -> "välj lag" -> relevant kontaktDetta gäller omgående, ni som har behov av skjuts till tex KBK cupen. Ni ansvarar för att anordna det enligt ovan.