PF9(Födda-12

Säsongsavslutning och sommaruppehåll
2021-06-16 09:41

Hej!

Vi ska ha säsongsavslutning den 22/6 mellan kl.18.00-19.15.

Det ska bjudas på korv och drycka till barnen och det ska tackas för en mycket trevlig fotbollssäsong.

Vi (tränarna) tänkte ha lite sommarledigt, så vi kommer att ha uppehåll resten av Juni och några veckor av Juli. Vi återkommer med mer info när datumet börjar närma sig.

Höstsäsongen börjar i augusti, men vi ska försöka ha spontant "träning"  innan dess så att pojkarna kan träffas och spela fotboll.

Som vanligt, har ni frågor hör av er till mig.

Hälsningar,

Nuria, Rickard, Georgi och Alex

Hi!

We will have the end of the season on 22/6 between 17.00-18.00.

Sausages and drinks will be offered to the children and it will be thanked for a very pleasant football season.

We (the coaches) thought we would get summer vacation, so we will have a break for the rest of June and a few weeks of July. We will be back with more info when the date starts to approach.

The fall season begins in August, but we will try to have some spontaneous "training" before then so that the boys can meet and play football.

As usual, contact me if you have any questions.

Greetings,

Nuria, Rickard, Georgi and Alex

Fotografering tisdag den 11/5 kl 17.45/Foto shoot on the 11/5 at 17.45
2021-05-10 16:31

Vi ska fotograferas imorgon tisdag den 11/5 kl.17.45.

Kom ombyt med gula strumpor och vita shorts.

We will be photographed tomorrow Tuesday 11/5 at 17.45.

Come change with yellow socks and white shorts.

Nuria

Samarbete mellan LBK och Nattvandrarna
2021-04-20 14:56

Fredag 23/4  och 24/4 kl 20.00 samlas föreningens medlemmar, supportrar, anhöriga mfl på klubben, för att påbörja vandring och utbildning med nattvandrarna.se

Vill du vara med? Välkommen !

Syftet med klubbens engagemang i nattvandring är att vi bidrar till att det ska finnas vuxna förebilder, medmänskligt stöd och social trygghet bland unga människor när de rör sig ute på kvällar och nätter i Lund.

- Nattvandrarna Sverige bildades 1989 och är den äldsta organisationen i landet

Vill du bli nattvandrare? kontakta oss

kansli@lundsbk.se

Läs mer här om nattvandrarna.se

Påsklovuppehåll och nya sommarträningstider
2021-04-07 16:14

Hej alla!

Kommunen har förlängt datum en vecka till innan vi börjar att träna med sommartiderna.

Klubben har kommit med sommarträningstider som träder i kraft från vecka 16 (19april):

• Tisdagar kl 18.30-20.00
  • Torsdagar kl 17.00-18.30