SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
P15 (Födda 08)
Bli medlem i Lunds BK
BLI MEDLEM
Träningstider finns i 360 player!
 
2024 har vi ett lag i P16 Allsvenskan!
 
Våren 2024 har vi tre lag i seriespel - Ett lag i P16 Allsvenskan, ett lag i P16 Skåneserie A och ett lag i HJ Div3. Spelarna ges också möjlighet att spela med äldre lagen.
 
 
Lunds BK P08 är ett härligt gäng bestående av runt 50 fotbollskillar! Vi strävar hela tiden efter att ha roligare och utvecklas. Vi arbetar långsiktigt med individuell och truppens utveckling.
 
Är ni intresserad av provträning är det bara att höra av sig till lagledare :

Calle Stödberg, calle.stodberg@gmail.com

 

Lagets instagram:
 
Följ oss i Min Fotboll
 
Landora mm
2024-01-30 15:33

Gruppspelet i Landoras vinterserie är nu avklarat! Eftersom kvalspel (1/8 finaler för vissa lag) spelas redan till helgen beslöt tävlingsledningen idag att sätta resultatet till 0-0 i uppskjutna matcher. Vårt ena lag hade t.ex en sådan mot Bellevue borta. Den blev uppskjuten pga snö för ett tag sen. Bellevue har inte fått någon ny plantid...

 

Båda våra lag slutade 2a i respektive grupp - bra kämpat! Detta innebär att det inte blir kvalmatcher nu till helgen utan direkt kvartsfinal helgen därpå. 

 

Spelschema och resultat kan man se här 

 

De fyra vinnarna av kvartsfinalerna går sen till finaldagen som spelas i slutet av mars i Landskrona (semi/bronsmatch/final). Det är lite uppehåll i Landora fram till dess pga att 16-årslagen spelar DM. Vi själva har ligacupen istället för DM, men vi är därför direktkvalificerade till slutspelet i DM. Vi har också träningsmatcher inbokade utöver det.

 

Vi har chansat lite på att åtminstone ett lag i Landora gick direkt till kvarten så därför har vi en träningsmatch mot Nosaby i helgen, plus en match mot Höllviken, men det innebär att inte hela truppen spelar i helgen.

 

 

 

Provspel inför 2024
2023-11-09 13:04
Vill ni bli del av detta gänget?

Provspel i Lunds BK pojkar födda -08 inför 2024!

 

Provspel inför 2024 är bestämd till måndag 20e eller tisdagen den 21a november! Anmäl intresse enligt nedanstående.

 

Det är stort intresse av att spela med vårt lag, vilket vi såklart är mycket glada för! Tyvärr kan vi inte ta hand om alla, därför genomför vi nu provspel, där man anmäler sig för att deltaga.

 

Vår målsättning är att ge den bästa spelarutbildningen. Vi har en miljö med väldigt seriösa och duktiga spelare där alla vill bli bättre. Under 2024 kommer vi ha ett lag i P16 allsvenskan och de andra lagen på hög nivå. Vi tränar och spelar matcher på högsta möjliga nivå. Vårt primära fokus är att utveckla spelarna och samtidigt ha väldigt roligt. Vi jagar inte kortsiktiga resultat. 

 

Är ni intresserade av att ta del av vår utbildning, bli en del av Lunds BK P16 under 2024  är det nu dags att anmäla sig för höstens provträning.

 

Man måste ha anmält sitt intresse enligt nedan och fått en bekräftelse att det går bra att deltaga innan man kommer. En del spelare kommer efter provträningen erbjudas fortsatt provträning med laget. Vi kommer inte kunna erbjuda alla provträning, men ger er svar senast 17e November.

 

Är ni intresserade anmäler ni er genom att:

 

maila ditt namn,

 

din nuvarande klubbtillhörighet,

 

din position på plan (gärna flera om du kan),

 

samt dina kontaktuppgifter (adress, mobil, närmast anhörig).

 

Innan ni kommer på provspel ska ni sen också meddela er klubb att ni avser genomföra en provspelsdag i Lunds BK.

 

Maila till: fritjof@lundsbk.se

 

Har ni frågor är ni välkomna att höra av er till samma mailadress.

BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Lunds BK, 14/06 21:56 
Lunds BK, 11/06 17:40 
Lunds BK, 26/05 09:04 
Lunds BK, 14/05 08:00 
Lunds BK, 04/05 07:00 
Lunds BK, 03/05 06:56